Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Game booster ile crysis 2 yi açamıyorum

Game booster ile crysis 2 yi açamıyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar game booster da crysis 2 ye oyna dediğimde çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ekran kartım hd 4650 oyunda bazen kasılmalar oluyor diye indirdim ama işte bu windows çalışmayı durdurdu hatası alıom bu arada oyun orjinal ne yapmam lazım
Bu arada programın 34 vversiyonunu kullanıyorum

Similar threads

YUN ORJİNALDİR sistem : 4 gb ram ati readon hd 4650 intel core 2 quad @9400 oyunu en düşük ayarda oynarken bile bazen oyun kasıyor ki bilgisayara format atalı 1 hafta oldu olmadı ve game booster ı denedim crysis 2 ye tıklayınca çalışmyı durdurdu diyor bu sorunu nasıl giderebilirim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Sistem : 4 gb ram (win 7 32 bit oldugu için 35 gb sini kullanabiliyıorum ) ati readon hd 4650 intel core 2 quad @9400 işlemci ( 4 ekirdek 26 ghz ) crysis 2 yi hangi ayarlarda oynamam lazım en düşük ayarlarda bile kasıyor bunun bir çözümü yok mu daha önce konu açtım ama kimse yardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Game Booster, bilgisayarınızda arka planda çalışan bazı servisleri geçici olarak kapar, sistem hafızasını temizler ve işlemcinizi optimize eder Bu şekilde bilgisayarınızın hafıza ve işlemci kullanımı bir miktar düşerek oynadığınız oyun için daha fazla sistem kaynağı kullanabilirsiniz ve oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Merhabalar, Arkadaşlar Crysis 2'yi açmaya çalışıyorum fakat hiç bir hareket olmuyorYani ne hata veriyor ne de oyun açılıyorGörev yöneticisinde de Crysis 2 ile ilgili de hiç bir işlem yok Bu arada oyunu orjinal aldımİşletim sistemim Windows 7'dirSistem özelliklerim imzamda yer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Bu konuyu, oyunlarda en çok karşılaşılan sorunları göz önüne alarak açtım Her şeyden önce yüklemek istediğiniz oyunu bilgisayarınızın kaldırıp kaldırmadığını kontrol ediniz Sisteminizin oyunu kaldırıp kaldırmadığını anlamak için bu linke göz atınız: CanYouRunIt İle Oyunun Kaldırıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
237
858,505Konular
982,552Mesajlar
33,029Kullanıcılar
alisevenSon üye
Üst Alt