Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Game of Thrones Oyunu Cıkış Tarihi

0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

Game of Thrones televizyon dunyasının buyuk başarı bir başarı gosteren yapımlarından biri olarak kabul edildiğini biliyoruzTelevizyon dunyasının bir numaralı başarılı yapımalrındna olan Game of Thrones, 2019 yılında video oyunu olarak da karşımıza cıkmaya hazırlanıyorGame of thrones dizisi fantastik ve surukleyici senaryosundan dolayı oyun olarak yakında karşımızda olacak Resmi sitesinden 15 Mayıs ’ta ucretsiz oynamak uzere yayınlanacağı soylentileri artık iyiden iyiye artmaya başladı

Meraklılarına hemen duyuyoruz Game of Thrones ’un oyunu 2019 ’te gelecekDiziye uyarlanmasından sonra Game of Thrones serisi tum dunyanın tanıdığı gelecek yıl video oyun piyasasına adım atacak

Similar threads

Game of Thrones Oyunu Çıkış Tarihi Game of Thrones televizyon dünyasının büyük galibiyet bir başarı bildiren yapımlarından biri olarak kabul edildiğini biliyoruzTelevizyon dünyasının bir numaralı başarılı yapımalrındna olan Game of Thrones, 2019 yılında video oyunu olarak da karşımıza çıkmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Televizyon dünyasının en başarılı yapımlarından biri kabul edilen Game of Thrones, 2019 yılında video oyunu olarak da karşımıza çıkacak Diziye uyarlanmasının ardından tüm dünyanın tanıdığı Game of Thrones serisi, gelecek yıl video oyun piyasasına adım atacak The Walking Dead dizisinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Televizyon dünyasının en başarılı yapımlarından biri kabul edilen Game of Thrones, 2019 yılında video oyunu olarak da karşımıza çıkacak Diziye uyarlanmasının ardından tüm dünyanın tanıdığı Game of Thrones serisi, gelecek yıl video oyun piyasasına adım atacak The Walking Dead dizisinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Dünyaca meşhur oyun firması Bethesda, popüler kültürün en fazla takip edilen dizisi Game of Thrones evreninde geçen bir oyun üstünde çalışıyormuş gibi gözüküyor Game of Thrones ’u izlediğiniz zaman her tarafında birbirinden farklı pek çok konunun yer aldığını görmüşsünüzdür Böyle bir üretim oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt