iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar:
Nintendo GameBoy ADVANCE SP'yi çok ucuza satıyorum
Sattığım GameBoy, Advance Ailesinin en son ürünüdür SP Ailesininde en yenisidir
En son çıkan SP Modelinin arka ışığı SuperParlaktır Bütün Gameboy oyunlarınıda ÇALIŞTIRIR 3 saat şars süresiyle sanırım 12 saat çalıştırıyordu
Rengi Açık Parlak Mavidir
Hiçbir yerinde hasar yok
Ekranda çizik yok
Ölü Pixel yok
Düğmeler Sağlam
Hiçbiryerinde Hasar yok Çünkü Bahsettiğimiz SP Modeli Kapaklı Düğmeleri ve ekranı koruyor
SP Modelinin SuperBrighter Modeli Advance Ailesinin en pahalısıdır
Ama ben size elimden gelene kadar indirmeye çalışıcam çünkü kendime başka bir konsol almayı planlıyorum
Aldığım Fiyat:180 Sattığım Fiyat:95 !!YTL
İsterseniz 10 tanede kasedim var hepside mükemmel
Need For Speed Carbon(3 Boyutlu, Araba Modifiye edebilirsiniz, En Sevdiğim oyunlardan biri)
Sims 2 PETS (Sims 2 PETS'te hayvanları alıp besleyip büyütüp eğleniyorsunuzAyrıca evinizide düzenleyebiliyorsunuz)
MarioParty Advance (Çok Matrak oyun, manevi değeri var ama satıyorum)
YoshiISLAND SuperMario Advance 3 (IGNBu oyun tüm gameboy oyunlarının içinden ilk 7ye girmiş, hakkikatende güzelSıkılmıyorsunuz)
Rayman Advance (Grafikleri çok güzel, müzikleri çok güzel, çok maceralı)
LaraCroft Tomb Raider (Filmi Milyonlarca insanları kendine hayran etti)
Big Mutha Truckers (Yanlızca GameBoy için yapılmış, 3 Boyutlu)
56 in 1 (Spiderman, Batman, Pokemon, Castlevania, Tarzan, Bowling, Tenis vs) falan var içinde
WarioLand: Bu Elimdeki En güzel parçalardan biri: GameBoy'un Gameboy advance'in değil ilk gameboyun oyunu süper renksiz ama inanılmaz heyecanlı inanın bana
BU OYUNLARIDA 75 YTL'ye satıyorum bu devirde imkansız Siz karar verin
Bu oyunlarıda toplam 200 YTL'ye aldım
Seçiminizi yapın Çünkü Bu Alet Çok Eğlencelii
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız ekleyin
İlgilenene resimleri bizzat heryerinden çekip göstericem isteyene webcamdande açıp gösteririrm Tercih sizin
Nintendo GameBoy ADVANCE SP'yi çok ucuza satıyorum
Sattığım GameBoy, Advance Ailesinin en son ürünüdür SP Ailesininde en yenisidir
En son çıkan SP Modelinin arka ışığı SuperParlaktır Bütün Gameboy oyunlarınıda ÇALIŞTIRIR 3 saat şars süresiyle sanırım 12 saat çalıştırıyordu
Rengi Açık Parlak Mavidir
Hiçbir yerinde hasar yok
Ekranda çizik yok
Ölü Pixel yok
Düğmeler Sağlam
Hiçbiryerinde Hasar yok Çünkü Bahsettiğimiz SP Modeli Kapaklı Düğmeleri ve ekranı koruyor
SP Modelinin SuperBrighter Modeli Advance Ailesinin en pahalısıdır
Ama ben size elimden gelene kadar indirmeye çalışıcam çünkü kendime başka bir konsol almayı planlıyorum
Aldığım Fiyat:180 Sattığım Fiyat:95 !!YTL
İsterseniz 10 tanede kasedim var hepside mükemmel
Need For Speed Carbon(3 Boyutlu, Araba Modifiye edebilirsiniz, En Sevdiğim oyunlardan biri)
Sims 2 PETS (Sims 2 PETS'te hayvanları alıp besleyip büyütüp eğleniyorsunuzAyrıca evinizide düzenleyebiliyorsunuz)
MarioParty Advance (Çok Matrak oyun, manevi değeri var ama satıyorum)
YoshiISLAND SuperMario Advance 3 (IGNBu oyun tüm gameboy oyunlarının içinden ilk 7ye girmiş, hakkikatende güzelSıkılmıyorsunuz)
Rayman Advance (Grafikleri çok güzel, müzikleri çok güzel, çok maceralı)
LaraCroft Tomb Raider (Filmi Milyonlarca insanları kendine hayran etti)
Big Mutha Truckers (Yanlızca GameBoy için yapılmış, 3 Boyutlu)
56 in 1 (Spiderman, Batman, Pokemon, Castlevania, Tarzan, Bowling, Tenis vs) falan var içinde
WarioLand: Bu Elimdeki En güzel parçalardan biri: GameBoy'un Gameboy advance'in değil ilk gameboyun oyunu süper renksiz ama inanılmaz heyecanlı inanın bana
BU OYUNLARIDA 75 YTL'ye satıyorum bu devirde imkansız Siz karar verin
Bu oyunlarıda toplam 200 YTL'ye aldım
Seçiminizi yapın Çünkü Bu Alet Çok Eğlencelii
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız ekleyin
İlgilenene resimleri bizzat heryerinden çekip göstericem isteyene webcamdande açıp gösteririrm Tercih sizin