Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gamepad Driver (İSTEK)

Gamepad Driver (İSTEK)
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Elimde Platoon PLJ108 Modelli bir gamepad var Çalısıyor fakat titreşim özelliği için galiba driver yüklemem gerekiyormus Bu yüzden bu konuda yardımcı olabilecek arkadaslara ihtiyacım var

Similar threads

Beyler elimde 2 tane platoon pl2596 gamepad var herbirinin ufak driver cd'si vardı ancak ikiside kayıp kullanamıyorum elinde olan driverı yollayabilir mi?
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Beyler elimde 2 tane platoon pl2596 gamepad var herbirinin ufak driver cd'si vardı ancak ikiside kayıp kullanamıyorum elinde olan driverı yollayabilir mi?
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt