Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gameranger flash player sorunu

Gameranger flash player sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Ets2 ıcın ındırmıştım ama bır sorunla karşılaştımyardımcı olursanız sevinirim

Programı açtığımda :

gameranger:flash player required
gameranger requires adobe flash player web plugin to be installed

diye bir kutucuk çıkıyorne yapmalıyım

Similar threads

Öncelikle herkese selamlar forumda yok yok maşallah zaten Türkiyenin en büyük forumu olmakta sanırım kolay olmasa gerek uzatmadan direk konuya gireyim ben facebook üzerinden farmville poker gibi zynga oyunlarından oynuyorum önceden bi sorun yaşamazdım tabi adobe flash player10 u çıkardı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Google Chrome Flash Player Güncelleme sorunu hakkında Google Chrome Flash Player Güncelleme Google Chrome Flash Player Güncelleme hakkında bilgiler Merhaba Sevgili melek'ler, bu yazımızda bizden Google Chrome Flash Player Güncelleme hakkında bilgi rica eden bir misafirimizin ricası üstüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Google Chrome Flash Player Güncelleme sorunu Google Chrome Flash Player Güncelleme sorunu Google Chrome Flash Player Güncelleme sorunu yaşanıyor ama Artık Chrome içinde flash player standart olarak var Güncelleme olduğunda otomatik olarak güncellenir sizin bir şey yapmanıza lüzum değil Adobe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Artık herkesin bildiği bir şey iPhone ve iPad'lerde Flash player uygulamasının çalışmadığı Nedendir bilinmez Apple ve Adobe firmaları bir uzlaşma sağlayıp çıkamadılar ve bunun sonucu olarak iPhone ve iPad sahipleri flash player kullanımından mahrumlar Sahiden mahrumlar yok mahrumdular çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Artık herkesin bildiği bir şey iPhone ve iPad'lerde Flash player uygulamasının calışmadığı Nedendir bilinmez Apple ve Adobe firmaları bir anlaşma sağlayıp cıkamadılar ve bunun sonucu olarak iPhone ve iPad sahipleri flash player kullanımından mahrumlar Aslında mahrumlar değil mahrumdular...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt