Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gameranger Sorunu!!!....

Gameranger Sorunu!!!....

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Mrb arkadaşlar ben bu sitede age of mythology oynamayı istiyorum ama tam oyuna girecekken ''please insert the correct CD ROM, select OK and restart application'' diyo Bana bu konuda yardım edersenız çok minnettar kalırım Saygılar

Similar threads

şimdi abiler ben iso şeklinde bi oyun indirdim nero nun image olayından yararlandım oyunu kurdum şimdi oyunu calıstıramıyom ilk cd yi istiyo galiba nası olcak bu iş please insert the correct dvdrom select ok and restart application dio ne demekse çözemedim
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Arkadaşlar öncelikle merhaba, Ben 2000 yılından beri Swat3'ün müptelasıyım Hangi binada kaç adam var, nerede karşıma terörist çıkacak hepsini biliyorum Artık yeni misyonlar oynamak istiyorum Swat4'ü oynadım fakat Swat3 kadar sarmadı beni Swat3'de yeni misyonlar oynamam için versiyon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
The Battle for Middleearth (tm) II oynunun dvd sini aldım yüklemeyide bilmediğim için karışık bişeyler yaptım masaüstüne oyun yüklendi ama açılırken' please insert the correct CDROM select OK and restart application' yazıyoroyunu silmeye çalıştım silemedim kurmayıda beceremedim yardımcı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
MerhabaBen bu oyunu ilk defa kurdum ve kurulum dosyasını NRG uzantılı olarak indirdim Nero İmage Drive proğramını kurarak sanal disk yarattım ve setup dosyasını çalıştırdım şifreleri de dahil herşeyini hallettikten sonra oyunu kurdum ancak oyuna girerken ''Please insert the correct CDROM, select...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
GameRanger üzerinden Age Of Mythology oynamaya çalıştımBütün *****leri herşeyi yaptıkOyuna da gayet iyi girdimArkadaşım oyunu kurdu tam oyun içerisinde odaya girerken sağda time out 15sn diye birden 15'snden geriye saymaya başladı ve bitince oyundan attıBunun çözümünü ve Gamerangerı iyi bilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt