Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gameranger'in desteklemediği oyunları gameranger le oynama

Gameranger'in desteklemediği oyunları gameranger le oynama
0
128

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bildiğiniz gibi gameranger dünyanın herhangi bir yerinden bu programı kullanan insanlarla sisteminizde yüklü olan ve game rangerin desteklediği oyunları LAN Game olarak oynamanızı sağlayan bir program

Şimdi gelelim sorumuzaArkadaşla Lord of the Rings Conquest oyununu hamachiden oynamaya çalıştık Ama bizim hamachi ağımızda bir sorun vardı ve hiçbir oyunu hamachiden oynayamıyorduk(versiyonlarımız aynıydı son versiyon hamachi) Sonra Gamerangeri buldukAma bu oyunu desteklemiyormuş Ben gamerangerde şöyle birşey denedim:

Önce optionstan aliens vs predator(bende olmayan bir oyun) u seçtikOyunun klasörünü belirlemek için browseye bastıkVe burada AvPexe yerine Conquestexe nin adını Avpexe yapıp bunu seçtikKabul ettiArkasaşım da aynı işlemi yaptıArdından aliens vs predator odası kurdumOdada ben ve arkadaşım vardıStart dediğimde conquest açıldıLAN game kurdumAma arkadaşımda hala Waiting for hostdiyorduYani oyunu kurduğumu kabul etmedi

Hamachi görevi gören başka bir program bileniniz varsa söyleyebilir mi Yada bu oyunu lan game oynamanın yöntemini söylerseniz çok memnun olurum

Similar threads

Öncelikle GameRanger programını indirmemiz gerekiyor. GameRanger programını indirmek için : GameRangerWinrar şifresi : Daha sonra GameRanger Setup evrakını başkan olarak çalıştırın. GameRanger programı kurulmaya başlayacaktır. Başta sizi aşağıdaki ekrandaki üzere bir fotoğraf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
http:img27**************img2776494chan20071018184756pj7gif Arkadaşlar, kurulum esnasında yaşanan Autorunbat does not exist hatasına ve Moria Madenlerine çözüm bulundu 1)Moria Madenlerinde Takılanlar Google Açarak Aynen Şöyle Yazsınlar Ya Da Burdan Kopyala Yapıştır Yapın: Lord Of The...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
İndex içinde aramak isteğiniz konuya kolayca ulaşabilmek için klavyenizden CTRL+F tuşlayarak aranan anahtar kelimeyi giriniz Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Max Payne 2: The Fall of Max Payne PC Hile Kodu Oyunun kısayoluna developerekleyin Yani maxpayne2exe developer gibi Ardından ~ tuşu ile konsolu açın, aşağıdaki kodları kullanın clear konsolu temizler coder ölümsüzlük, tüm silahlar, sağlık, sınırsız cephane god ölümsüzlük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,498Konular
982,052Mesajlar
30,037Kullanıcılar
hermaousSon üye
Üst Alt