Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Games for windows live sorunu

Games for windows live sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar arkham asylum gta 4 gibi oyunlarda save yapmaya yarayan bu programı yüklediğimde şöyle bir hata alıyorum ''an error has occurred while installing XliveRedistmsi '' bu sorunu nasıl çözebilirim ?

Similar threads

arkadaşlar oyunu indirdi msetupa açıl ingilizceyi seçiyorum sonra malum hatayı alıyorum hata aynen şöyle An error occurred installing the package Windows İnstaller returned '1639' nereye baktıysam bulamadım en son çare frmtr lütfen yardım ediin
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Arkadaşlar Gta San Andreas yüklerken şöyle bi hata alıyorum çözene +rep Error Code: 5005 : 0x80070017 Error Information: Kernel\KernelMediacpp (95) SetupDLL\SetupDLLcpp (1654) PAPP:Grand Theft Auto: San Andreas PVENDOR:Rockstar Games (http:wwwrockstargamescom)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
ARKADAŞLAR LAFI FAZLA UZATMICAM ŞU SORUNU Bİ ÇÖZÜN SİZE ZAHMET GTA 4 VE LİBERTY CİTY YE GİRERKEN SOCİAL CLUP İSTEĞİ GELDİKTEN SONRA PLAY TUŞUNA BASIYORUM AMA AÇILIYOR GİBİ OLUYOR SONRA HİÇBİR ŞEY YOKMUŞ GİBİ PLAY ' E BASMAMIŞIM GİBİ SOCİAL CLUP KAPANIYOR VE GTA 4 VEYA LİBERTY CİTY DE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Merhaba arkadaşlar playstoredan gta 4 aldım indirdim kurdum yükledim Oyunu oynayabilmek içinde yanında windows games for live ve rockstar social game club gibi saçma sapan ne alaka ise program istiyormuş neyse windows games denen programı kurdum rockstar social game clubı da indirdim internetten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Gta 4 Kasma Sorunu Nasıl Cozulur Gta 4 Bilgisayarı Kasıyor Cozum GTA 4 bazı bilgisayarlarda yavaşlık yani kasma sorununa yol acabilir Bunu engellemek icin aşağıdaki adımları izleyin: GTA 4'u, bilgisayarınızdan tamamen kaldırın, tabi bu arada save game dosyalarınız varsa yedeğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,746Kullanıcılar
CGRSon üye
Üst Alt