Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar arkham asylum gta 4 gibi oyunlarda save yapmaya yarayan bu programı yüklediğimde şöyle bir hata alıyorum ''an error has occurred while installing XliveRedistmsi '' bu sorunu nasıl çözebilirim ?
arkadaşlar oyunu indirdi msetupa açıl ingilizceyi seçiyorum sonra malum hatayı alıyorum hata aynen şöyle
An error occurred installing the package Windows İnstaller returned '1639'
nereye baktıysam bulamadım en son çare frmtr lütfen yardım ediin
Arkadaşlar Gta San Andreas yüklerken şöyle bi hata alıyorum çözene +rep
Error Code: 5005 : 0x80070017
Error Information:
Kernel\KernelMediacpp (95)
SetupDLL\SetupDLLcpp (1654)
PAPP:Grand Theft Auto: San Andreas
PVENDOR:Rockstar Games (http:wwwrockstargamescom)...
ARKADAŞLAR LAFI FAZLA UZATMICAM ŞU SORUNU Bİ ÇÖZÜN SİZE ZAHMET
GTA 4 VE LİBERTY CİTY YE GİRERKEN SOCİAL CLUP İSTEĞİ GELDİKTEN SONRA PLAY TUŞUNA BASIYORUM AMA AÇILIYOR GİBİ OLUYOR SONRA HİÇBİR ŞEY YOKMUŞ GİBİ PLAY ' E BASMAMIŞIM GİBİ SOCİAL CLUP KAPANIYOR VE GTA 4 VEYA LİBERTY CİTY DE...
Merhaba arkadaşlar playstoredan gta 4 aldım indirdim kurdum yükledim Oyunu oynayabilmek içinde yanında windows games for live ve rockstar social game club gibi saçma sapan ne alaka ise program istiyormuş neyse windows games denen programı kurdum rockstar social game clubı da indirdim internetten...
Gta 4 Kasma Sorunu Nasıl Cozulur
Gta 4 Bilgisayarı Kasıyor Cozum
GTA 4 bazı bilgisayarlarda yavaşlık yani kasma sorununa yol acabilir Bunu engellemek icin aşağıdaki adımları izleyin:
GTA 4'u, bilgisayarınızdan tamamen kaldırın, tabi bu arada save game dosyalarınız varsa yedeğini...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.