Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gamze Erçel'den şaşırtan Hande Erçel itirafı: Artık benzetiyorum...

Gamze Erçel'den şaşırtan Hande Erçel itirafı: Artık benzetiyorum...
0
43

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106
gamze_ercelden_sasirtan_hande_ercel_itirafi_1618384940_7989.jpg

Gamze Erçel, katıldığı bir ödül merasiminde oyuncu kardeşi Hande Erçel ile ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Gamze Erçel, katıldığı ödül merasiminde kızı Mavi'yi Hande Erçel'e benzettigini belirterek, "İlk başlarda benzetmiyordum. Genelde reddediyorum ancak artık benzetiyorum" dedi. Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel, set olmadığı günlerde yeğeni Aylin Mavi'yi sık sık ziyaret ediyor.

500 BİN LİRALIK HESAP AÇMIŞTI

Hande Erçel, ablası Gamze Erçel'in kızı Mavi Aylin için bankada 500 bin liralık hesap açmıştı. Erçel, her ay sistemli olarak para transferi yapıp Mavi'nin daha güzel bir gelecek yaşamasını garanti altına almayı hedefliyor.

Similar threads

Gamze Erçel, katıldığı bir ödül töreninde oyuncu kardeşi Hande Erçel ile ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu. Gamze Erçel, katıldığı ödül töreninde kızı Mavi'yi Hande Erçel'e benzettigini belirterek, "İlk başlarda benzetmiyordum. Genelde reddediyorum ama artık benzetiyorum" dedi. Sen Çal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Ünlü oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, Aralık ayında doğan bebeği Aylin Mavi'nin fotoğrafını ilk kez paylaştı. Gamze Erçel, geçen yıl Caner Yıldırım ile dünyaevine girmişti. Abla Erçel, aralık ayında ilk bebeği Aylin Mavi'yi dünyaya getirdi.  Gamze Erçel, Aylin Mavi'nin yüzünü ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Anneleri Aylin Erçel'in vefatı sonrası birbirlerine sımsıkı sarılan kardeşler Hande ve Gamze Erçel, sosyal medyayı kasıp kavuruyor. Hande Erçel'in oyunculuk başarısının yanı sıra ablası Gamze sosyal medya fenomeni oldu. Kardeşi tarafından magazin gündeminde tanınan Gamze Erçel, sosyal medyadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
2019 yılının Ocak ayında anneleri Aylin Erçel'i kanser nedeniyle kaybeden Hande Erçel ve Gamze Erçel bu sene de Anneler Günü'nü buruk geçirdi. Her durumda annelerini anan güzel kardeşler, son olarak yaptıkları paylaşımlarla da duygulandırdı. Son olarak 'Sen Çal Kapımı' dizisiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Ünlü oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, güzel oyuncunun yeğenine ne kadar düşkün olduğunu anlatmıştı. O ifadelerden sonra Handel Erçel'in yeğeniyle çekildiği ilk kare geldi. Ünlü oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel geçtiğimiz günlerde bir kutlamada görüntülenmişti. Geçenlerde bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt