Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gamze Özçelik Nijer'de bebeklerin yardımına koştu! Herkes onu konuşuyor...

Hoş geldin! Benrazer11 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Gamze Özçelik Nijer'de bebeklerin yardımına koştu! Herkes onu konuşuyor...
0
74

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
gamze_ozcelik_nijerde_bebeklerin_yardimina_kostu_herkes_onu_konusuyor_1640155815_246.jpg

Eski oyuncu Gamze Özçelik, Afrika ülkelerindeki yardımlarına devam ediyor. Özçelik bu defa Afrika ülkesi Nijer'de bebeklerin yardımına koştu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE
Eski oyuncu Gamze Özçelik, kurucusu ve başkanı olduğu Umuda Koşanlar Derneği'yle Afrika ülkelerindeki yardımlarına devam ediyor. Gamze Özçelik bu defa Afrika ülkesi Nijer'de bebeklerin yardımına koştu. Nijer'deki hastanede yardım faaliyeti gerçekleştiren Özçelik o anları "Yeni doğanlar ilk önce bana" notuyla paylaştı.

5JQ5t_1640155820_2321.jpg

5 yıldır bayramlarda Afrika'da olan ve kurban bağışını organize eden Özçelik,

Sudan, Somali, Tanzanya, Togo gibi 8 farklı Afrika ülkesinde ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşmuştu.

i4c0o_1640155831_3686.jpg

Similar threads

Eski oyuncu Gamze Özçelik, Afrika ülkelerindeki yardımlarına devam ediyor. Özçelik bu kere Afrika ülkesi Nijer'de bebeklerin yardımına koştu. HABERE İLİŞKİN GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN İZLE Eski oyuncu Gamze Özçelik, kurucusu ve lideri olduğu Umuda Koşanlar Derneği'yle Afrika ülkelerindeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Zeynep Gamze Özçelik, kurduğu Umuda Koşanlar Derneği'yle yaptığı yardımlarla gönülleri fethetmeye devam ediyor. Ramazan ayı boyunca birçok ülkede bulunan ünlü isim Pakistan ve Afganistan'dan sonra bu defa Filipinler'deki miniklerin yardımına koştu. Eski oyuncu Zeynep Gamze Özçelik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Zeynep Gamze Özçelik, kurduğu Umuda Koşanlar Derneği'yle yaptığı yardımlarla gönülleri fethetmeye devam ediyor. Ramazan ayı boyunca birçok ülkede bulunan ünlü isim Pakistan ve Afganistan'dan sonra bu defa Filipinler'deki miniklerin yardımına koştu. Onlar için iftar sofrası kurdu. Eski...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Kalbin zengin Gamze Özçelik bu kez Filistin'deki mülteci kamplarında yaşayan çocukların yüzünü güldürdü. Soğuk havalar gelmeden kışlık yardımlarına başlayan Zeynep Gamze Özçelik, Sudan'dan sonra rotasını Filistin'e çevirdi. Filistin'deki mülteci kamplarına giden Özçelik ev Umuda Koşanlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucu başkanı Zeynep Gamze Özçelik, yeniden Sudan' gitti. Ancak Özçelik bu kez kısa zaman önce sel felaketi yaşanan bölgeye yardım götürdü. Ancak yolda yardım aracı çamura saplandı. Gamze Özçelik o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Pes etmeden yardımları çadır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,510Konular
982,885Mesajlar
30,664Kullanıcılar
MinaSon üye
Üst Alt