Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gamze Özçelik'ten 'birlik' mesajı! Gamze Özçelik'in gönülleri fetheden paylaşımına beğeni yağdı

Gamze Özçelik'ten 'birlik' mesajı! Gamze Özçelik'in gönülleri fetheden paylaşımına beğeni yağdı

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
gamze_zeynep_ozcelik_yine_yureklere_dokundu_sel_vurmus_50_bin_multeciye_1611212072_9361.jpg

Gamze Zeynep Özçelik, kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği aracılığıyla birlik çağrısında bulundu. Özellikle yardıma muhtaç insanlar için el ele verilmesi gerektiğine dair sosyal medya da paylaşım yaptı.

Gamze Özçelik, kuruculuğunu üstlendiği Umuda Koşanlar derneğiyle Suriye'deki çocuklara yardım götürmeye devam ediyor. Özçelik, önceki gün İdlib'te çocuklarla çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

bEKnS_1611651410_6391.jpg

Gamze Özçelik, yaptığı paylaşıma şu notu düştü:

6Hlf5_1611651420_7045.jpg

Bazı fotoğrafların hikayesi ayrı anlatılmalı. Bu yollara gönül vermiş belki yüz binlerce kişiyiz. Ama bitmiyor. Yokluk, ihtiyaçlar, yalnızlık, savaş bitmiyor... Kafasını kapıyorsun ayağı açık kalıyor, karnını doyuruyorsun birileri geliyor ailesinden koparıyor. Bitmiyor...

Birlik olmadıkça, sesleri yetirince duyuramadıkça, bencillikten kurtulmadıkça, bizler sonuna kadar israfa devam ettikçe, çıkar ilişkileri sürdükçe de bitmeyecek.

h5jQd_1611651460_0399.jpg

50 BİN MÜLTECİYE YARDIM!

Suriye sınırında yaşanan sel felaketi sonrası mülteci kamplarında yaşayanlar kötü etkilendi. Çadırların çoğu çamur altında kaldı. Gamze Özçelik, bu haber sonrası hemen kolları sıvadı.

Kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği aracılığı ile 50 bin mülteciye yardım eden Özçelik Derneğin resmi Instagram hesabından, "Biraz dışarıda kalınca üşüyoruz ya, gece gündüz o şekilde yaşadığınızı hayal edin. Tanık olduk, biliyoruz. Biliyorsak sorumluyuz. Görmezlikten gelemeyiz. Binlerce çocuk. Yapılan bağışların bir değerini bilseniz" notunu yazdı.

x2yP7_1611212597_2551.jpg

İyilik meleği Özçelik, aynı zamanda daha bir çokların ihtiyacı olduğu ve bunun için herkesin destek vermesini istedi. 

e1Ysx_1611212544_4023.jpg

PEKİ GAMZE ÖZÇELİK KİMDİR?

26 Ağustos 1982 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Maltepe Anadolu Lisesi'nde başladıktan sonra Bilgi Üniversitesi'ne gitti. 1999 yılında Elite Model Look Ipek güzeli, 2000'de Miss Turkey 2. güzeli seçildi ancak bir hayır defilesi dışında podyuma çıkmadı. Oyunculuğa ağırlık verdi. "Arka Sokaklar" dizisindeki Zeynep karakteriyle büyük çıkış yakalayan oyuncu 2008 yılında Uğur Pektaş ile dünya evine girdi. Bu evlilikten bir oğlu oldu. Çiftin evliliği 2011 yılında sonlandı. Bir süre gözlerden uzak yaşayan Özçelik tamamen hayatını değiştirdi. Umuda Koşanlar derneğini kuracak hayır işlerine kendini adayan Özçelik hem ülke içi hem de ülke dışı hayırlara başladı. Geçtiğimiz sene tesettüre girdi. 

858,496Konular
981,660Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt