Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gamze Özçelik'ten tokat gibi İstanbul Sözleşmesi yanıtı

Gamze Özçelik'ten tokat gibi İstanbul Sözleşmesi yanıtı
0
52

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
gamze_ozcelikten_tokat_gibi_istanbul_sozlesmesi_yaniti_1617000626_0024.jpg

Kendisini tamamen kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği'nin işlerine adayan ve yaşam şeklini baştan aşağı değiştiren eski oyuncu Gamze Özçelik kendisine, 'neden İstanbul Sözleşmesiyle ilgili bir açıklamada bulunmuyorsunuz' şeklinde tepki gösterenlere tokat niyetinde bir yanıt verdi.

Dünyanın dört bir yanına ulaştırdığı yardımlarla gönülleri fetheden eski oyuncu Gamze Özçelik, İstanbul Sözleşmesi ve bu sözleşme için çıkarılan İstanbul Sözleşmesi Yaşatır ifadesi hakkında konuştu. Tüm dünyadaki mazlumların sesi olan Özçelik'e, 'neden İstanbul Sözleşmesi hakkında tek bir açıklama yapmıyorsunuz' şeklinde tepkiler geldi.
  • Gamze Özçelik, Umuda Koşanlar adlı bir derneğin kurucusu olarak görev yapıyor.

• Özçelik, Türkiye başta olmak üzere Afrika ve sınırlarda bulunan yardıma muhtaç çocuklara yardımlar ulaştırıyor.

D2btO_1617001501_2756.jpg

kdRHx_1617000730_9916.jpg

Twitter hesabından bu tarz tepkilere bir açıklama yapan Özçelik, 'İstanbul sözleşmesi yaşatır bu konuda niye paylaşım yapmıyorsunuz diyenler var Ben Allah'a iman ettim sadece ve sadece o yaşatır ve öldürür ve diriltir.' ifadelerini kullandı.

Similar threads

Kendisini büsbütün kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği'nin işlerine adayan ve hayat formunu baştan aşağı değiştiren eski oyuncu Gamze Özçelik kendisine, 'neden İstanbul Kontratıyla ilgili bir açıklamada bulunmuyorsunuz' biçiminde reaksiyon gösterenlere tokat niyetinde bir cevap verdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucusu olan ünlü oyuncu Gamze Özçelik, sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla duygusal bir mesaj yayımladı. Oyuncu Gamze Özçelik, kurduğu Umuda Koşanlar Derneği aracılığıyla dünyanın 4 bir yanına yardım eli ulaştırıyor. Özçelik, Instagram hesabından Suriye'de ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucusu olan ünlü oyuncu Gamze Özçelik, toplumsal medyadan paylaştığı fotoğraflarla duygusal bir bildiri yayımladı. Oyuncu Gamze Özçelik, kurduğu Umuda Koşanlar Derneği aracılığıyla yerkürenin 4 bir yanına yardım eli ulaştırıyor. Özçelik, Instagram hesabından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Gamze Zeynep Özçelik, kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği aracılığıyla birlik çağrısında bulundu. Özellikle yardıma muhtaç insanlar için el ele verilmesi gerektiğine dair sosyal medya da paylaşım yaptı. Gamze Özçelik, kuruculuğunu üstlendiği Umuda Koşanlar derneğiyle Suriye'deki çocuklara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile dünyanın bir ucundan bir ucuna gidip yardıma muhtaç insanlara el uzatan Gamze Özçelik, şimdi de Tanzanya'ya gitti. Su kuyuları açmak üzere Tanzanya'ya giden Özçelik aynı zamanda yardım paketleri de dağıttı. Özçelik, sosyal medya hesabından Mülk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt