Gani Pekşen küll gani pekşen küll ane gönlümün feryadı bugün sözleri gani pekşen küll indir kalktım sefer ettim sözleri hüseyin girdi meydana Ressam : Gani Pekşen Albüm Adı : Küll Müzik Şirketi : Kalan Müzik ALBÜM HAKKINDA AHALI sanatçısı ve akademisyen Gani Pekşen�in solo albümü �Küll� Kalan Müzik tarafından yayınlandı Albümde yer alan eserler, 19861994 yılları aralarında, Peşken tarafından Malatya, Arguvan ve civar köyleri ile, İstanbul�da yaşamış Arguvanlı Alevi Dede ve Zakirlerin sesi ve sazından derlenmiş, Peşken kadar notaya alınıp işlendikten sonra Erdal Erzincan ve Ulaş Kurtuluş Meşhur�nün desteği ile ortaya çıkarıldı Albüm, Pekşen�in derleme eser derhal yakından gözlemleyebilme imkanı bulduğu inançsal yaşayış biçiminin, canlı müzik kültürü örnekleri olan deyişler, duazı imamlar, mersiyeler ve semahlarla gelecek kuşaklara kalıcı bir arşiv belgesi olarak ulaşıyor� ŞARKI LİSTESİ 1 a) Divane Gönlümün Feryadı Bugün b) Kaldır Dostum Aç Gözün Gör Didarı c) Zahid Mezhebinden Sual Olursa 2 Arzu Halim Eyle Zülfü Canana (UH) 3 a) Enbiya İçinden Şakkü'l Kamerim b) Önüme Bir Çığır Geldi c) Kıblemdir Muhammed Secdemdir Ali 4 Sorma Be Birader Mezhebimizi (Bozok Semahı) 5 İnayettir Bize Fazlı Hüda'dan (Duazı İmam) 6 Hüseyin Girdi Meydana (Mersiye) 7 Kalktım Sefer Ettim Urum'dan Şam'a (Ya Hızır Semahı)