Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Garip bir kuştu gönlüm

Garip bir kuştu gönlüm
0
296

Adalı

(¯´•._.• Adminasitor•._.•´¯)
Modaratör
Etkileşim
19,944
F-D Coin
124
Garip bir kuştu gönlüm
Elimden uçtu gönlüm
Saçının tellerine loy
Takıldı düştü gönlüm

Aman aman aman
Halım yaman vay

Beklerim erken seni yar
Güller açarken seni
Gel gidelim bahçeye loy
Sen gül topla ben seni

Aman aman aman
Halım yaman vay

Suya düştü gülümüz yar
Ötmüyor bülbülümüz
Bir kuru sevda yüzünden
Zaya gitti ömrümüz

Aman aman aman
Halım yaman vay

Evleri tetirbeli
Derdinden oldum deli
Sağ geldim mahlenize
Nasıl gidem yaralı

Aman aman aman
Halım yaman vay

Yalvardım sana yeter
Gel katıl cana yeter
Ben geçtim sağlığımdan
Sen sağ ol bana yeter

Aman aman aman
Halım yaman vay

Similar threads

Şanlıurfa Turkuleri,Şanlıurfa Turku Sozleri,Şanlıurfa yoresine ait Turkuler, En guzel Şanlıurfa Turkuleri Urfa'lıyam Ezelden Urfa'lıyam Ezelden Gonlum Gecmez Guzelden (Vay) Goynumun Gozu Cıksın Sevmez İdim Ezelden (Vay) Anam Olasan Omer Babam Olasan Omer Bensiz Kalasan Omer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Akdeniz bölgesinin türküleri nelerdir? Akdeniz bölgesi türküleri Akdeniz bölgesinin manileri türküleri Bulut Bulut Üstüne MersinMutMusa EroğluAdnan AtamanMelih Duygulu Bulut Bulut Üstüne (Aman Aman Of) Bulut Yağmur Üstüne (Ömrüm) Buluk Gurbanın Olayım (Aman Aman Of) Doğma Yarin Üstüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
yapılarına kadar türküler Türkülerin kayıtlı bir şekli yoktur İki mısralı türküler olabildiği gibi koşma, mani türünden yoksa bentlerle resmileşmiş türküler de vardır Koşma yoksa mani olarak bildiğimiz şekiller türkü nağmesiyle söylendiğinde adı geçen şiirlerden ayrılır Çünkü ırk, ezgi ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Karagöz ve Hacivat oyunu Karagöz ve Hacivat Mandıra oyunu Nâreke zırıltısı ve tef velvelesi ile numaradan kaldırıldıktan sonra Hacıvat semai söyleyerek gelir Sana dil vereli câna aman Semai bittikten sonradan Hacıvat perde gazelini okur, perde gazeli bittikten sonra devamla; Hacıvat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Turkucu İsimleri Ve Turkuler Turkuculerin Turku İsimleri Ve Turku Sozleri Ali Asker Bekle Yiğit Bekle yiğit bekle yaran iyilesin Yaralanmış ceylan kurda yem olur Bekle yiğit bekle yaran iyilesin Yaralanmış ceylan kurda yem olur Gok topraklan dağ bulutlan birleşsin Olur isen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
858,477Konular
981,281Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt