Gastrite Ne iyi Gelir
Gastrite İyi Gelen Bitkiler
Gastrite Bitkisel Tedavi
Gastrit icin pratik bitkisel formuller :
1Bir fincan havuc suyu,1 tatlı kaşığı Lahana Suyu ve 1 tatlı kaşığı Balla karıştırılır Havuc suyu yerine patates suyu da kullanılır
Bu karışımdan oğle yemeğinden 1 Saat once ve yatarken olmak uzere Gunde 2 defa yenilir
2Bir cay bardağı Sıcak suya 1 cay kaşığı Bal ve yarım Limon sıkılıp icilir
3yemeklerden sonra nane ve papatya cayı icilmelidirYemeklerden once ise aynı safa cayı, nergis cayı, kantaron cayı, keten tohumu,meyan koku gibi Bitkilerden cay yapılarak icilir
4 Bir bardak kaynar suya, 10 gram civanpercemi konulur 10 Dakika demlendirilip gunde 23 bardak icilir
5 Bir bardak kaynar suya 6 gram ufalanmış ebegumeci konulur10 dakika bekletilerek gunde 3 bardak icilir
6Bir bardak kaynar suya 510 gram kantaron konulularak 10 dakika demlendirilirOğle ve akşam yemeklerinden once 1 bardak icilirBu karışımı icmeye 25 Gun devam edilir
7Bir bardak suya 10 gram kuru uzum konularak 10 dakika kaynatılarak icilir
8Bir Su bardağına yarım fincan patates suyu1 tatlı kaşığı lahana suyu ve 1 tatlı kaşığı bal konularak karıştırılırUzerine su ilave edilerek sabahları ac karnına icilir
9Bir su bardağına 1 fincan havuc suyu,1 tatlı lahana suyu ve 1 tatlı kaşığı bal konularak karıştırılırUzerine su ilave edilerek gunde 34 bardak ac karnına icilirBu uygulamaya 2 Ay devam edilir
10Her sabah yemğinden once ceyrek yani 1 cay kaşığının 14 oranında hardal tohumunu hafif ılımış suyla icilebilir Buna 20 gun boyunca devam edilmesi gerekir
11Pişmemiş halde ciğ patatesin suyu sıkılır Sıkılan patates suyu sabah kahvaltılarından once 1 fincan olcusunde tuketilir Gereken durumlarda bu kurun uygulanmasına devam edilebilir
Gastrite İyi Gelen Bitkiler
Gastrite Bitkisel Tedavi
Gastrit icin pratik bitkisel formuller :
1Bir fincan havuc suyu,1 tatlı kaşığı Lahana Suyu ve 1 tatlı kaşığı Balla karıştırılır Havuc suyu yerine patates suyu da kullanılır
Bu karışımdan oğle yemeğinden 1 Saat once ve yatarken olmak uzere Gunde 2 defa yenilir
2Bir cay bardağı Sıcak suya 1 cay kaşığı Bal ve yarım Limon sıkılıp icilir
3yemeklerden sonra nane ve papatya cayı icilmelidirYemeklerden once ise aynı safa cayı, nergis cayı, kantaron cayı, keten tohumu,meyan koku gibi Bitkilerden cay yapılarak icilir
4 Bir bardak kaynar suya, 10 gram civanpercemi konulur 10 Dakika demlendirilip gunde 23 bardak icilir
5 Bir bardak kaynar suya 6 gram ufalanmış ebegumeci konulur10 dakika bekletilerek gunde 3 bardak icilir
6Bir bardak kaynar suya 510 gram kantaron konulularak 10 dakika demlendirilirOğle ve akşam yemeklerinden once 1 bardak icilirBu karışımı icmeye 25 Gun devam edilir
7Bir bardak suya 10 gram kuru uzum konularak 10 dakika kaynatılarak icilir
8Bir Su bardağına yarım fincan patates suyu1 tatlı kaşığı lahana suyu ve 1 tatlı kaşığı bal konularak karıştırılırUzerine su ilave edilerek sabahları ac karnına icilir
9Bir su bardağına 1 fincan havuc suyu,1 tatlı lahana suyu ve 1 tatlı kaşığı bal konularak karıştırılırUzerine su ilave edilerek gunde 34 bardak ac karnına icilirBu uygulamaya 2 Ay devam edilir
10Her sabah yemğinden once ceyrek yani 1 cay kaşığının 14 oranında hardal tohumunu hafif ılımış suyla icilebilir Buna 20 gun boyunca devam edilmesi gerekir
11Pişmemiş halde ciğ patatesin suyu sıkılır Sıkılan patates suyu sabah kahvaltılarından once 1 fincan olcusunde tuketilir Gereken durumlarda bu kurun uygulanmasına devam edilebilir