Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ğavs hazretleri buyurdu

ğavs hazretleri buyurdu
0
128

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gavsı Sani HzSon Nefeste İmanla Olme Hakkındaki Sozleri

Biz Ummeti Muhammedin imanını kurtarmak icin elimizden geleni yapıyoruz İnsana enlazım olan şey imandırEn muhhim olan husus imandırVe insanın en muhim meseleside sekeratta imanla gidebilmesidirİnsan imanla gittikten sonra ahirette işi kolaydırCunku cenabı hakkın yuz merhameti vardır

imagesgavshazretleribuyurdu5ad2f9ce2529f

Dunyaya bir rahmetini,ahirete doksan dokuzunu saklamışBu dunyadaki rahmetini tum kullarına varmiş mumin fasık kafir hatta onu inkar edenede ,ama doksan dokuz rahmetini mumin kullarına saklamıştırİnsan mumin olarak imanla gocerse orada işi kolaydırTakva İmanı korur ameli salihde onu kuvvetlendirirSekerat zordurOlum anı tulbent nasıl dikenler uzerinden alınmak istendiğinde nasıl ona gerer ona onu defome eder aynen oylede ruh vicuttan cıkarken insan ızdırap eder acı ceker sıkıntı duyarBuda yetmiyormış gibi şeytan son nefeste ona insana musallat olurEn sevdiğinin kılığında gelirVefat etmiş olanlardan ,insan telkinde bulunurDerki bak seni nasıl sevdiğimi biliyorsun Ben senden once gittim orada gordumOrda gecerli din yahudilik dinidirGel sen o dine gec perişan olma Onu kandırmaya calışır İkna edemezse hristiyanlığı teklif ederEğer yinede kandıramassa elinde bir bardak su sekerattaki o acı ceken insana onu gosterirO lisanı haliyle ondan bana su ver diye talep ettiğinde veririm ama başınla bana bir secde et diye onu imansız gotuemeye calışırNeuzibillah icte bu sıkıntı ve şeytanın musallat olduğu esnada insan kalbinde iman hakikatleri ile ilgili bir nebze şupheye duşse ,tereddute duşse ,inkara duşse bu hal uzere olurse imansız giderButun hayatı boşa gider

Bu tasavvuf,bu sadatı kiramın en buyuk faydası son nefestedirSadatı kiram,onların ervahı Cenabı hakkın izniyle sekeratı mevtanın başına gelirOmekanı şeytan terkeder kacar ve insan iman uzere olur Cenabı hakkın huzuruna varır

'' Kim o sadatın elini tutarsa ,sekiz şartı yaparsa ilahi noterde bunlara vekalet vermiş oluyorİlahi noterde o sadata vekaletname veriyorSon nefeste olurken imanla olme vekaletnamesi ,şeytana karşı yardım vekaletnamasi,kabirde sual melekleri gelince yardım vekaletnamesi,mahşerde şefaat vekaletnemesi,sırattan gecerken yardım vekaletnamesiO vekaletnameyle ozaat gelir şeytan kacar,melekler neden geldin dediğnde de Allah(cc)onun vekaleti var ,ben kabul ettim ona karışmayın derO şakilde gerek son nefeste,gerek kabirde,gerek mahşerde,gerek sıratta o vekalet nameyle gelirlerUmmeti muhammede yardım ederlerŞart değil ama bukadarda faydası var nedersiniz buyurmuşlar

BUNLAR BİR SURUDURBU SURUNUN SAHİBİ PEYGAMBARİMİZDİRBİZDE ACİZANE BU SURUNUN COBANIYIZBİZDE HİCBİRİNİN ZAYİ OLMAMASI İCİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZYORULURSAK SIRTIMIZDA TAŞIRIZ,O HASTA OLURSA İLAC VERİRİZ İYİLEŞTİRİRZİLLA OLECEKSE MUNDAR GİTMESİN DİYE KESERİZCOK ŞUKUR BU POSTA OTURDUĞUMUZDAB BERİ KURDA KAPTIRMADIKİMANSIZ GONDERMEDİK''(GAVSI SANİ KSA)

858,505Konular
982,717Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt