Gaz verme abi senin için sünger gibi içer diolar içerimde bugün midem iyi yok yaa sende mi fos çıktın bea abi 3tane birayı yuvarladık olumm gençliğinde bi kasa içermişin abii hala gencizzz olumm hazır abi neyse boşver içerim lan nolcak getirinn (2saat daha sonra) kaçınjjjı oldu lan bu?hıcjjk 17desın abi bişii oluooo lan banaa! (hastanede) geçmiş olsun abi bünyenin kuvvetsiz oldunu bilsek içirmezdik okadar sana sağolun!hiç bişii hatırlamıom valla çık şurdanda bi rakı mangalla kutlayalı adam 120ıyle gıdıo abii geçemez nası geçemez beaaaa!geçer abimm lan oluuum adamın arabasına baksana abi keza arabanaa keza sana söz soktu izleyin nasıl geçiomm cıykkkkkkkkkk!!!gümmmmmmmmm adam resmen senin manitayı kesiyor hadi lann!!hangisi??? şu abiii küçük olann nesi küçük lan izbandut gibi maşallah korktun yani abi ne korkçam lan??? ne duruon abiiii (gidiş ve 280yere uzanış) ne bu abi kılıbık mısın? o nerden çıktı? yenge arayıp duruo?tmm aşkımlar cicimler falan değil ya durumu yöneticilik ediozzz aç telefonu kim erkek göster abii yapiiim di mi? erkeksen göster tabi abi!yüz vermiecen (tel açılır) bana bak aşkım!!pardon bana bak lan noluoo necati ne dion sen? hesap mı soruon lan?evin reisi benim!kodum mu oturturum!!ona tarafından kahrolmayasıca alıcı!sakın eve gelme!!parçalarım seni!! (tel kapanır) bak özür diledi bidaa aramıyacakmış!!sizin evde pozitif yatak varmıydı?? aleme akıoz abi gelion mu? yok evde hanım bekler peki abi!!pembe dizi seyredersin ne dion oluuumm? yok bişii bea abi?ev erkeği olmuşun onu diom yok öle şey geliom bende (ertesi gün) bitirdiniz lan beni karı boşanma davası açtı!bidaa size uyanı… kız resmen kesio senı beaa bana mı bakıooo?? değil banaaa bakıo bakmıoo biz abimizi playboy gibi adam sanalım öleyim git söle abi ozman kıza bugece senle takılsın (gidilir okkalı bi tokat yenilir bira söylenir sessizce içilir) patron senin hakkını yiyiyor abii yok beaaa sen eşşek gibi çalış artı mesayi yap herkesle aynı parayı al hakket lan git söle patrona versin hakkını söleyemem pardon seni gözü kara sanmışım abi ben gidiom lannn (5dk sonradan işten kovulmuş biçimde geri dönülür) kızın babası orda git iste işte kızı olur mu lan burda? kızı sevmıon abi sen sevsen hemencecik giderdin? ne diecem oluummm Allah’ın emri die gir işte konuya (10dk sonra) ufff adam emekli albaymış lannn!!kirli dövüooo