Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gazeteci Esra Elönü Hayatı Hakkında Biyografik Bilgiler

Gazeteci Esra Elönü Hayatı Hakkında Biyografik Bilgiler
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Gazeteci Esra Elönü Hayatı Hakkında Biyografik Bilgiler Esra Elönü Hayatı Esra Elönü Biyografisi Sevgili melekler, Kim Kimdir bölümümüzde bu defa basın dünyasından muhafazakar bir isimle karşınızdayızBu sayfamızda Esra Elönü Biyografisi ile sizlerleyiz 1548238056 1548238056 gazeteciesraelonuhayatihakkindabiyografikbilgiler5c5a5998e4296gazeteciesraelonuhayatihakkindabiyografikbilgiler5c5a5998e4296gazeteciesraelonuhayatihakkindabiyografikbilgiler5c5a5998e4296 Esra Elönü acayip çıkışları ile dikkat çeken tesettürlü bir yazanEsra Elönü fazla eleştirilen bir yazardır Lüzum giyimi olsun, gerekse yazdıklarından ötürü aralıksız eleştirilerin odağında bir kadınEsra Elönü başlıca muafazakar kesim kadar peşine düşüp takip ediliyor Fakat Esra Elönü giyimiylede tesettürlü hanımların ilgisinde olan bir yazan Esra Elönü kendisini özetle şöyle anlatıyor Muhafazakar bir ailem var Babam imam, altı kız kardeşiz, annem de her anne gibi kutsal Bu aşamaya savaşarak geldim natürel Kürek değil kılıç çekerek yani Çok veya eksik genç almak evet ikisi de vakit kazandırıyor iyi bir şey Fazla öbür geliyorum insanlara Fakat fiilen çok öbür olan bir şey yok Herkesin kabul ettiği bir kıyısı var Cümbür Cemaat kendi kıyısının bekçisi Ben böyle bir kıyıda doğmuşum, kabul ediyorum Fakat bu kıyıda ne yaparsanız durum oluyorsunuz Bilhassa son üç seneden beri bu değin yoğun bir çeşitlilik ve bu manada yoğun bir tepkiyle karşılaştım Aslında hiçbir şey yapmıyorsunuz Sana senin zihnine, bana benim kendi literatürüme yerinde gelen, bana aslında alışılagelmiş gelen şeyleri yaptığımda olağandışı sıfatına konuluyorsunuz Direk insan diyorlar Bakıyorum lakin bu daha sonra olmuş bir şey yok İnsan daha sonra oluşabilecek bir yapaylığı üstüne elde etmek istemez Bu çok aşındırıcı ve sevimsiz bir şey olur  

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt