Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gaziantep ve Mardin'deki kaza mağduru ailelere 50'şer bin liralık destek

Gaziantep ve Mardin'deki kaza mağduru ailelere 50'şer bin liralık destek
0
87

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
170931.jpg

Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanlığı'nın yapacağı 50 bin liralık dayanak ödemesi, kazalarda mağdur olan ailelerin hesaplarına, Toplumsal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla 24 Ağustos Çarşamba günü tek seferde yatırılacak.

Süreci, ailelerin bulundukları ilçelerdeki Toplumsal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları yürütecek.

Similar threads

Hükümetin yeni periyotta toplumsal yardım paketi kapsamında güç ve aile takviye meblağları artırılacak. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı üzere, gereksinim sahibi ailelerin çocuklarına eğitim dayanağı sağlanacak. Aile, güç ve eğitim destekleri Bu doğrultuda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Son devirde çıkarılan düzenlemelerle gençlerin çalışma hayatında daha fazla yer edinmeleri sağlandı. Bilhassa geçtiğimiz yıl başlatılan teşebbüsçü teşvikleri ve bu yıl uygulanan ek istihdam teşvikleri, genç istihdamda artırıcı rol oynuyor.    BAĞ-KUR PARASI DEVLETTEN    Gençler kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Cumhurbaşkanı Erdoğan" 15 Ağustos tarihinden evvel icra takibi başlatılmış 2000 lira ve altındaki borçların tasfiyesini sağlıyoruz. Geçtiğimiz yıl başlattığımız doğalgaz dayanağını devam ettireceğiz. 5 Eylül prestijiyle müracaatlar başlayacak." diye konuştu. Erdoğan toplantının akabinde yaptığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Kimileri onları 'din kardeşlerimiz' olarak görüyor kimileri ise Türkiye'nin geleceği için bir tehdit. Bazıları kalmalarını istiyor, bazıları 'gitsinler' diyor. Kim nasıl yaklaşırsa yaklaşsın göç ve göçmenler konusu daha uzun yıllar gündemden düşmeyecek bir başlık olarak karşımızda duruyor. Peki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,506Konular
983,004Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt