Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gebelikte Fazla Kilo Alımı sebepleri nelerdir?

Gebelikte Fazla Kilo Alımı sebepleri nelerdir?
0
76

Similar threads

Gebelikte Pozitif Kilo Almamak İçin ne yerine getirmek lazım? Gebelikte Fazla Kilo Almamak İçin ne yerine getirmek lüzumlu ben hamileyim 3 aylık ve kilo almaktan çok tırsıyorum lütfen bana bildiklerinizi yazın da kilo almiyim kızlar  
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Gebelikte şişmanlamak* epeyce* normal bir olaydır Çünkü* karnınızda şipşak gelişip gelişen bir bebek taşıyorsunuz çoğu kez acıkıyor, sık, sık yemek yiyorsunuz Bu yüzden şişmanlamak okadar abartılacak bir sorun Gebelikte kilo almak* oldukça* normal bir olaydır Çünkü* karnınızda çabuk gelişip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Gebelikte kilo almak* oldukça* normal bir olaydır Çünkü* karnınızda hızla gelişip büyüyen bir bebek taşıyorsunuz Sık sık acıkıyor, sık, sık yemek yiyorsunuz Bu yüzden kilo almak okadar abartılacak bir sorun Gebelikte kilo almak* oldukça* normal bir olaydır Çünkü* karnınızda hızla gelişip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Gebelikte kilo almak oldukca normal bir olaydır Cunku karnınızda hızla gelişip buyuyen bir bebek taşıyorsunuz Sık sık acıkıyor, sık, sık yemek yiyorsunuz Bu yuzden kilo almak okadar abartılacak bir sorun Gebelikte kilo almak oldukca normal bir olaydır Cunku karnınızda hızla gelişip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Gebelikte 11 Haftada hangi değişşimler oluyor Gebelikte 11 Hafta konumuza girmeden önce 11 haftaya gelene dek diğer haftaları önceki yazılarımızda ayrıntılı olarak paylaşmıştık Gebeliği hafta hafta tahlil etmek keza daha basit ayrıca her hafta neler olduğunu enine boyuna görmektesiniz Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,497Konular
982,007Mesajlar
29,990Kullanıcılar
aydınıSon üye
Üst Alt