GEÇ KALMA Dİyaloglari Oğlum kalk okula geç kalacaksın Bayan ne okulu yav, hem bizim çocuğumuz yokki Aa rüyaymış, neyse oda sorunmu yaparız bitane Yumruğu görüyonmu yumruğu Canım işe geç kalacaksın uyan bundan böyle, Hangi meslek? Kovuldumya dün Aa unutmuşum O süre Allah2ın cezası camış gibi uyuyacağına kalkda iş bul Lööyynn geliyo beş parmak Sus körolacasıca kırmiyim kafanı Bitmiş aşkım, ehe Oğlum uyan okula geç kalacan Kalksana oğlum Hırrrrr! Aa yatakları karıştırdım sen uyu Bobi Gözlükleri taksam iyi olacak Canım uyan işe geç kalacan Değil ben bugün işemek istemiyom ??!! Kocacım saat 0630 hadi kalk işe geç kalacan Böhhüüü Aa neden ağlıyon, ne oldu Böhhüüeaaa Anaa bugün pazar günüydü dimi Neyse uyu o süre BÖÖHHHÜÜEÜEAAAAA Ne değin hayvansın Namık, a bide kussaydın Oğlum kalk geç oldu okula geç kalcan Ya anne bugün pazar yaaaa Olsun kalk, sen anca gidersin yarına kadar ühü Canım kalk bak işe geç kalacaksın Şşt uyansana Hey,, aa nerede bu ya, bi de anekdot bırakmış Süzük karıcım yeniden yanındamıyım diye bakmadan beni uyandırmaya çalıştığına eminim Oğlum kalk okula geç kalacan devamsızlık yapma Ya baba ya bugün gitmek istemiyorum Arkadaşlara sözüm var internetcafeye gidecez HANIM! Sobanın yan ODUNU bi sıkıntı getiriver Baba lafa alıkoyma beni! Bak okula geç kalacam senin yüzünden KAYNAK:NETNETİCOM