Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gece Şarkısı

Gece Şarkısı
0
121

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
imagesgecesarkisi5b0b48b851991
Alemde gunduz gonlume işkencedir;
Bence bayram ufukta gun bitincedir

Gunun gecit vermez karlı dağlarını
Sanki sihirbaz bir el eritincedir

Butun gun beklediğim bahar ki gece,
Gokte yıldızların da umidincedir

Yollar, yollarda nihayet icime denk,
Sonsuzlaşarak başı boş gidincedir

Ben ister guleyim, ister ağlayayım,
Sesimi yalnız kendim işitincedir

Alemde gunduz gonlume işkencedir;
Bence bayram ufukta gun bitincedir

Cahit Sıtkı Tarancı

Similar threads

Cahit Sıtkı Tarancı Şiirleri Kısa , Sanatkarın Olumu Gitti gelmez bahar yeli; Şarkılar yarıda kaldı Butun bahceler kilitli; Anahtar Tanrıda kaldı Geldi cattı en son olmek Ne bir yemiş, ne bir cicek; Yanıyor guneşte petek; Butun bal arıda kaldı Cahit Sıtkı Tarancı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Oyle yalnız kaldım ki hayatımda Kimi gun oldum kimi gun ilah oldum Cok zaman annemin dizlerine hasret Koydum başımı kendi dizlerime Doya doya ağladım Paylaşırsa dost paylaşırmış İnsanın derdini sevincini Dost umidiyle ortalığa duşmeye gor Hangi kapıyı calsan kimseler yok Hangi omuza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Yalnızlık Macerası Oyle yalnız kaldım ki hayatımda Kimi gun oldum kimi gun ilah oldum Cok zaman annemin dizlerine hasret Koydum başımı kendi dizlerime Doya doya ağladım Paylaşırsa dost paylaşırmış İnsanın derdini sevincini Dost umidiyle ortalığa duşmeye gor Hangi kapıyı calsan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Cahit Sıtkı Tarancı Şiirler, sıtkı tarancı'nın şiirleri, sıtkı tarancı şiir, cahit sıtkı tarancı şiirleri yaş 35, cahit sıtkı tarancı şiirleri kısa, cahit sıtkı tarancı şiirleri desem ki Cahit Sıtkı Tarancı Butun Şiirleri Cahit Sıtkı Tarancı Şiirleri Aşk İle Cahit Sıtkı Tarancı Baktım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Cahit Sıtkı Tarancı Şiirleri Cahit Sıtkı Tarancı Guzel Şiirleri AŞK ADAMI Dolaştığım denizlerce duşunuyorum, Bineceğim son gemi değil midir Hayır sahibi omuzlarda giden tabut Herkes gibi teselliye muhtac olsaydım eğer, Derdim ki: 'Elbet bir ağlayanım olur benim de; Ramazan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,498Konular
982,025Mesajlar
30,006Kullanıcılar
suzumixqSon üye
Üst Alt