Gece Uyandığınızda Hangi Duaları Okuyabilirsiniz ? Gece Uyanınca Peygamberimizin okuduğu dualar Gece Uyanınca Okunacak Dualar Sevgili melekler, bu yazımızda geceyarısı uykunuzdan uyandığınızda okuyabileceğiniz, Peygamber Efendimizin okuduğu duaları sizlerle paylaşıyoruzgeceuyandiginizdahangidualariokuyabilirsiniz5c54395eb4a0dalt 1548183915 1548183915 geceuyandiginizdahangidualariokuyabilirsiniz5c54395ee85f9geceuyandiginizdahangidualariokuyabilirsiniz5c54395ee85f9 geceuyandiginizdahangidualariokuyabilirsiniz5c54395ee85f9 Hz Âişe(ranha)validemiz,Peygamber(sav) Efendimizin geceleyin uyandığında şu duayı da okuduğunu söylemiştir: Lâilahe illallâhul Vâhidul Kahhâr,Rabbüssemâvâti velardı ve mâ beynehümelAzîzü’lĞaffâr Anlamı:Kahhar ve Vâhid olan Allah’tan diğer ilah yokturO,yerlerin ve göklerin ve bu ikisi arasındakilerin Aziz ve Ğaffar olan Rabbidir Rasûlullah(sav) Efendimiz gece uyandığı vakit okuduğu diğer dua ise; Rabbiğfir verçiğ vehdi lissebîli’lakvem Anlamı:Rabbim,beni bağışla,bana acıma eyle,beni mutedil bir yola hidayet et