Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gece uyumadan once okunacak dua

0
156

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
gece yatma duası,gece yatmadan okunacak dua,yatmadan Once Dua

Allahumme eslemtu nefsi ileyke Ve veccehtu vechi ileyke Ve fevvadtu emri ileyke Ve elce'tu zahri ileyke, rağbeten ve rehbeten ileyke La melce'e, vela mencee minke illa ileyke Amentu bikitabikellezi enzelte, ve binebiyyikellezi erselte

Yatmadan Once Dua
Allah'ım, nefsimi sana teslim ettim, yuzumu sana cevirdim İşimi sana havale ettim Sırtımı sana hem korkarak, hem de umid ederek dayadım Zaten senden başka sığınacak, sende başka dayanacak melce' ve mence'de yoktur Kurtarış ve himaye ancak sendendir, sana mahsustur
Allah'ım indirdiğin kitabına, gonderdiğin Peygamberine iman ettim Bu hal ve iman ile uykuya yatıyorum

Bismikellahumme ehya ve emUtu

Allah'im! Senin isminle (senin adini anarak) uyur ve senin isminle uyanirim

netten alıntı

Similar threads

Uyumadan once okuyacağımız bir dua orneği paylaşacağım sizlerle Ozellikle huzurlu ve rahat uyumak icin yatmadan once mutlaka dua etmenizi oneriyorum yatapınıza yattıktan sonra hemen uyuyamadığınıza gore bu arada bildiğiniz dualarıokuybilirsiniz ayrıca aşağıdaki duayı her gece uyumadan once...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Gece yatmadan once okunması gereken bircok dua bulunmaktadır ben sizlere bu sayfamızda iki dua paylaşmak istiyorumBirincisi cok guzel dua orneği yatmadan uykuya dalmadan once her Musluman kardeşimin okumasını tavsiye ettiğim ikinci bir duamız var bu dua Peygamber Efendimizin Uyumadan once...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Yatmadan Once Okunacak Dualar Yatmadan once okunması tavsiye edilen dualar vardır bu dualardan bazılarını sizler icin sayfamızda paylaşacağızYatmadan once bu duaları okumanız tavsiye edilmiştir Yatmadan once okunacak dualar konusunda da hadis i şeriflerden yani Peygamber Efendimizin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Yatmadan once okunacak bir dua şoyledir ALT :wwwupluploadsyatmadanonceokunacakdua2598yatmadanonceokunacakdua2598ALT Yatmadan Once Okunacak Dua Arapca Okunuşu:Allahumme eslemtu nefsi ileyke Ve veccehtu vechi ileyke Ve fevvadtu emri ileyke Ve elce'tu zahri ileyke, rağbeten ve rehbeten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Yatarken Okunan Dua Yatarken Okunacak Sureler Yatarken Hangi Dua ve Sureler Okunur Hz Peygamber (asv) geceleyin yatmak uzere yatağına girdiği zaman, sağ elini sağ yanağının altına kordu Ve şu duayı okurdu: Bismikellahumme ehya ve emUtu Allah'ım! Senin isminle diriliyor, senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,465Konular
981,153Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt