Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gece Yolcuları Allahım Aşkınla zehirleyip Öldürüyorsun beni Ben ölmeye razıyım Yeterki sen sev beni! Sakın sevgilim sakın Beni unutma! Allahım allahım Bir çıkış yolu bana Ömrümü harcadım Bir sadakatsiz uğruna
hoş bir dua dahaALLAH'ım !!! Benliğimin yaktığı ateşte yakma beni! ALLAH'ım !!! Benliğimin yaktığı ateşte ışıklandırma beni! Beni nefsime kul etme, kul et nefsimi Sana ! Bir an zeka bana vazgeçme beni! Sen bana yetersin, yetmem ben bana Bilmediğimi bildir, görmediğimi göster! Sen...
Gece Yolcuları Unut Beni Akor unut beni akor unut beni sevgilim tab uyuyorum akor sevgilim ben unutmuyorum ben unutmuyorum tab Unut Beni Bm G Uyuyorum, uyuyorum Em G F# Günler ivedi geçsin diye Bm G Kadehlere koyuyorum Em G F# Acımı dindirsin diye A G Bekliyorum, bekliyorum A F#...
Gece Yolcuları Unut Beni Uyuyorum uyuyorum Günler ivedi geçsin diye Kadehlere koyuyorum Acımı dindirsin diye Bekliyorum bekliyorum Bu sensizlik bitsin diye Seni özlediğim kadar Beni özlüyor musun, Sende rüyalarında Beni görüyor musun Pek baskı ki bambaşka kalmak Öyle dayanılmaz ama Unut...
Gece Yolcuları Teker Teker Yine hatalı seçim Tekrar bir palavracı Tükettik ömrümüzü aşkın uğruna Tekrar bir kördüğüm Yine aynı hayal kırıklığı Nereye değin bu böyle aşkın uğruna Harcadınız beni artık yeter Her yeni sevgili daha da beter Teker teker gelin ulan teker teker Sizi bana...
sevgi ve ayrılık üzerine nickler Ayrılığın acısını bende öğrendim ağlamayın ben sizden de beterim eğer içiniz de gözü yaşlı yoksa ben tasa liyim hepinize yeterim!! Şu an kalbime fazla kızıyorumBenim içimde bana ait olduğu halde senin içn çarpıyor Bir kar tanesine değin beyaz ol ama ; onun...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.