Gece Yolcuları Babeyli (ft Ramiz) Babeyli Bala Bulalı Bumburleyli Bap Bup x4 Aynı kafa aynı tas aynı hamam her zaman bir umut bu sefer tamamlanmış Ne dek çalışsam netice daima üzer Yeter bundan böyle bitsin bu kara armoni Hiçbirşey bu derde tedavi olmadı Kim gelirse gelsin merhem olmadı Yıllar boyu çektik bir batmış elem Halimize güldü kargalar bile YUHHHHHHHHHHHHHH Ramiz Aynı tas ve de benzer hamam dönen daima dünya tek düze hep hayat asi dengem basmakalıp adi eğitim alamadım gelecek hayal sınavına ayaklanma etsem yine anlamsız inadına kitap okusam kafa yine Abes ezberlesem eski yöntem unuturum edep alamadım hocamı da uyuturum Değişmişmiş tümü yalan benzer tas ve benzer hamam Fasa fiso yalan dolan benzer uyum öbür zaman x 2 Babeyli Bala Bulalı Bumburleyli Bap Bup x4 Aynı kafa aynı tas benzer hamam tekrar tekrar bir umut bu sefer cilalı Ne değin çalışsam netice defalarca üzer Yeter artık bitsin bu kara ahenk Hiçbirşey bu derde tedavi olmadı Kim gelirse gelsin merhem olmadı Yıllar boyu çektik bir batmış cefa Halimize güldü kargalar bile YUHHHHHHHHHHHHHH Ramiz Karneyi git göster babana eve geç gel 7 Çürük var çüş düş damdan bu dek acımaz Öğreten uyur talebedir afacan Politaka değişir netice yine benzer Dershaneye git vize dersi aynı Eğitimin noksan düzenin bozulur Çemberi doldur meslek çoktur Değişmişmiş tümü yalan benzer tas ve benzer hamam Fasa fiso yalan dolan aynı armoni farklı vakit x 2