Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gece Yolcuları - Rüya

Gece Yolcuları - Rüya
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Gece Yolcuları Rüya Rüyalarında ben varım Düşünde gördüm Gözyaşında ben varım Hayalinde gördüm Rahatça uyur musun ben olsam yanına? Gözyaşını siler misin ben olsam koynunda? Dur! Uyuma! Rüyan olurum Sus! Söylev! Belan olurum  

Similar threads

Gece Yolcuları Unut Beni Uyuyorum uyuyorum Günler ivedi geçsin diye Kadehlere koyuyorum Acımı dindirsin diye Bekliyorum bekliyorum Bu sensizlik bitsin diye Seni özlediğim kadar Beni özlüyor musun, Sende rüyalarında Beni görüyor musun Pek baskı ki bambaşka kalmak Öyle dayanılmaz ama Unut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Gece Yolcuları Unut Beni Akor unut beni akor unut beni sevgilim tab uyuyorum akor sevgilim ben unutmuyorum ben unutmuyorum tab Unut Beni Bm G Uyuyorum, uyuyorum Em G F# Günler ivedi geçsin diye Bm G Kadehlere koyuyorum Em G F# Acımı dindirsin diye A G Bekliyorum, bekliyorum A F#...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Yarim İstanbul'u Mesken Mi Tuttun? Sonbahar güneşi sarı sarı devriliyordu o ikindi üzeri de uzaklardaki mor dağların ardına Elinde su testisi, köyün çeşme başında, sıraya girmişti Yedi yıl önce beş altı yaşındaki kızlar şimdi varmışlardı on iki , on üçlerine Nikah davulları benzer gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
İnsanca YaŞamak İNSANCA YAŞAMAK ÇOK MU ZORLAMA? Her dışarı çıkıp insanların içine karıştığımda, hayretler içinde kalıyorum Yarı kendimi kimliksiz, hayat belirtisi kayıp ruhların barındığı bir gezegene ışınlandım sanıyorum, inanın içim ürperiyor Bir istif pusulasız, feri sönmüş gözler, kanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
emo nickler ve sözler Yiné dopdoLu qözLérim benzeri ßiLinmézin içindéyim vé sén yiné, yiné, yiné yoksun ßoqazım düqümLéniyor néfés aLamıyor ßéynim ikiLémdé, kaLßim çéLi$kidé sus diyorum sus yüréqim sus, kaLßim sus, akLım sus, ßéynim sus susmuyor; durmuyor; sürükLüyor qéçmi$Lérin én...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,496Konular
982,178Mesajlar
30,116Kullanıcılar
Selim1717Son üye
Üst Alt