Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gece Yolcuları - Seninle Bir Dakika

Gece Yolcuları - Seninle Bir Dakika
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Gece Yolcuları Seninle Bir Dakika Seninle bir dakika Umutlandırıyor beni Bir dakika siliyor canım Yıllarin özlemini 2x Hasret tükenmez gibi Kavuşmak bir dakika Sevmek bir ömür sürer Sevişmek bir dakika 2x Seninle buluşmamız Bir dakikada geçti Gözlerin gözlerimi canim Bir dakikada içti(2x) hasret tükenmez gibi kavuşmak bir dakika hoşuna gitmek bir ömür sürer sevişmek bir dakika(3x)  

Similar threads

çemberimde gül oya formumda gül oya konulara karıyorum linkleri saya saya banla beni kıyamam seni admin idim soldum üyelere ibret oldum linklere aleyhinde dururken paylaşıma hasret kaldım banla beni kıyamam seni konu başı beklerim vay benim linklerim üyeleri banla banla yoruldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Hoş Nickler Güzel Nickler Unut dediler , unuttum Lakin seni değil, unut diyenleri istankara uçakla dört saat,severim seni 24 saat Kır Kalbimi Gönlün Olsun,Al Herşeyi Gözün Doysun,Derhal Diğer Kollardayım,Bu Da Sana Kapak Olsun Seni Sevdimde Ne Oldu Tuborg ile Telsim Varlıklı Oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
istek nickleri özlem nickleri facebook arzu nickleri 2011 özlem nickleri ÇöLüN,SuYa ÖzLeMi,BeNiM SaNa OlaN AşKıMıN YANINA HİÇ KALIR Kırıyorsa sözlerim susarım yeniden konuşmamrahatsız ediyorsa varlığımölürüm karşına çıkmamrahatsız eden sevgim ise;ÜZGÜNÜM ONA KARIŞAMAM Kalbim her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
aşk ve sevgi nickleri ağabeye sevgi sözleri aşk ve sevgi nickleri ÇöLüN,SuYa ÖzLeMi,BeNiM SaNa OlaN AşKıMıN yanına HİÇ KALIR Kırıyorsa sözlerim susarım bir daha konuşmamrahatsız ediyorsa varlığımölürüm karşına çıkmamrahatsız eden sevgim ise;ÜZGÜNÜM ONA KARIŞAMAM Kalbim her dakika...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Hissi Sözler duygulu sözler duygulu sozler duygusal uzun sözler uzun hissi Ilık bir rüzgâr esti buradan,nerden geldiğini bilemedim,Nereye gidiyorsun dedim, özlenen her şeye dedi,benimde aklıma sen geldin;çünkü buralarda özlendin… Rüzgar alabildiğine kavgacı, yagmur alabildiğine inatçı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,496Konular
982,185Mesajlar
30,120Kullanıcılar
JohnnySon üye
Üst Alt