Gecelerde Demet Akalın ve Sevgilisi Ender İnal sevinç pozları dağıtıyor demet akalın yeni sevgilisi ender inal fotoları haberleri burada arkadaşlar Şu Anda size Önder Bekensir'le olaylı bir şekilde ilişkisine son koyan Demet Akalın'ın yeni sevgilisiyle el ele göz göze haberini sunacağım Zira, haberden önce dikkatimi çeken konuyu dile getirmek istiyorum, Demet Akalın makyaız hali ile cidden tanınmıyor yahugecelerdedemetakalinvesevgilisienderinalmutlulukpozlaridagitiyor5c4e87b189209alt
Big Grin
Bülent Ersoy makyaız hali ile şoke etmişti beni, makyaız ünlüler aralarında birde Seda Sayan makyaız hali ile şok etmişti benigecelerdedemetakalinvesevgilisienderinalmutlulukpozlaridagitiyor5c4e87b189209alt
Big Grin
Makyaj, kadını bambaşka yapar biliyorum fakat bu kadarını beklemiyordumgecelerdedemetakalinvesevgilisienderinalmutlulukpozlaridagitiyor5c4e87b1e01d4pngalt 

Neyse Melek'lerim, konu yönünü değiştirmeden, Önder Bekensir ayrılığından daha sonra geçtiğimiz günlerde Demet Akalın Ender İnal aşkı haberini sunmuştuk Fakat acilen de bu yeni aşıkların, Bir gece klubünde şarkıcı Tan'ın şarkılarıyla el ele göz göze romantik anlar yaşadığını duyuruyoruzgecelerdedemetakalinvesevgilisienderinalmutlulukpozlaridagitiyor5c4e87b189209alt 1548650413 1548650413 gecelerdedemetakalinvesevgilisienderinalmutlulukpozlaridagitiyor5c4e87b239a2egecelerdedemetakalinvesevgilisienderinalmutlulukpozlaridagitiyor5c4e87b239a2e gecelerdedemetakalinvesevgilisienderinalmutlulukpozlaridagitiyor5c4e87b239a2e Ne diyelim; Allah onları ve diğer tüm aşıkları ebediyen mutlu etsin, aşklarını daimi etsingecelerdedemetakalinvesevgilisienderinalmutlulukpozlaridagitiyor5c4e87b189209alt mekanicom