Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Geceleri hiç uyuyamıyorum yatakta dönüp duruyorum

Geceleri hiç uyuyamıyorum yatakta dönüp duruyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Geceleri hiç uyuyamıyorum yatakta dönüp duruyorum ne yapmalıyım

Uyuduğunuz odayı terk edin
Bu kullanım çok kolay Yatakta 20 dakikadan uzun süredir yatıyor ancak uyuyamıyorsanız, derhal ayağa kalkın ve yatak odanızdan çıkın Evin diğer bir köşesine geçin ve uyumanıza tezgâhtar olacak bir kitap veya dergi okuyun Ya Da hafif müzik dinleyin Kaslarınızı gerin ve rahatlatın Burada önemli olan televizyon, sigara, nehir veya kahve gibi uykunuzu bölecek uyarıcı aktivitelere yönelmemenizdir

Yorulup uykunuzun geldiğini hissettiğinizde her yerde yatak odanıza gidin ve uyumaya çalışın Yeniden 20 dakika uyuyamazsanız aynı ritüeli tekrarlayın Bunun uyumanıza nasıl muavin olacağını merak ediyor olabilirsiniz Yatakta 8 saat geçirip sadece 5 saat uyuyorsanız, geri kalan saatleri orada geçirmeniz size fayda etmez bu nedenle yatak ve uyku arasındaki bağlantıyı sağlayacak bu uyku kısıtlamasıyla, bir zaman sonra daha dar uykuya dalarsınız Birincil zamanlar sizi azıcık yorabilir ama yardımsever olacaktır *

858,536Konular
981,828Mesajlar
32,356Kullanıcılar
zumzumSon üye
Üst Alt