iltasyazilim
FD Üye
ben 2 evliliğimi yaptım 6 avuç içi girdikeşime fazla düşkünüm onu fazla seviyorumaradığım her şeyi onda buldumişin bu kısmı çok hoş fakat son iki aydan beri vicdanım hiç gizli değileski eşim defalarca rüyalarımda hayallerimdeçünkü çok büyük bir vicdan muhasebesi içine girdimeski eşimde bana çok düşkündü fakat onun aradığı bayan olduğuma inanamıyordumilişkimiz pamuk ipliğine bağlıydı ve sonunda koptubenim tarafımdan olaylı bir ayrılık yaşandıona yargı etmediği halde unutamayacağı büyük kötülükler yaptımboşandıktan aylar daha sonra bile telefonla konuştuğumuzda bana aşkım diye hitap ediyorduonda yaşattığım travlamalar herkes tarafından farkediliyordu10 kilo vermiş,kulağına küpe takmaya başlamış ve saçlarını uzatmıştıonu uzak görmüştümeee ne olmuş diyeceksiniz o müşteri giyinen insanlara top derdi kendisibana hiç bir kıza güvenemediğini ilişkilerinin fazla kısa sürdüğünü söylemiştien son aralık ayında telle konuştukboşanma yıldönümümüzdü1 seneden beri daima bu günü bekldediğini artık kendisine yeni bir sayfa açma zamanının geldiğini yaşadığı acıların üstünü kapatacağını söylediisyan eder gibiydionunla 7 senem geçmiştivicdanım iyiden sızlamaya başlamıştıaynı ay içerisinde yeni eşimle tanıştımşimdi eski eşten haber alamıyorumbenim yarattığım fena etkilerden kurtulmuşmu pek merak ediyorumki fakat arayamıyorum çünkü yeni eşim beni ondan kıskanıyoreski eşimden haber alırsam çok sevdiğim birini kaybediceğimhaber alamasamda rüyalarıma hayallerime kabus gibi çöküyoreski eşimin beni unutmuş olması tek avuntumona daha artı acı vermek istemiyorumsizce ne yapmalıyım vicdan azabımla yaşamımımı sürdüreyimbaşka ne yapabilirimkitoyluğumda yaptığım hataları nasıl düzeltebilirimki