Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Geçirdiği Ameliyat Sonrası Karnında Şişlik Oluşan Adam: 'İçeride Ameliyatta Kullanılan Teli Unutmuşlar'

Geçirdiği Ameliyat Sonrası Karnında Şişlik Oluşan Adam: 'İçeride Ameliyatta Kullanılan Teli Unutmuşlar'
0
68

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
s-7973d20dc8fdcdaa589693eed3ef6425bc1a45bf.jpg

Mersin'de 7 çocuk babası Murtaza Bucak'ın (63), her iki bacağından geçirdiği damar tıkanıklığı ameliyatının ardından karnının sol alt kısmında karpuz büyüklüğünde şişkinlik oluştu. Hekimlerden şikayetçi olduğunu belirten Bucak, 'Şu an yürüyemiyorum bile. Kendi gereksinimlerimi gideremiyorum' dedi.

Yenişehir ilçesinde yaşayan Murtaza Bucak, ayağındaki ağrı nedeniyle 2019'un Nisan ayında Mersin Kent Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvurdu. Burada analizleri yapılan Bucak, damar tıkanıklığı teşhisi konularak her iki bacağından ameliyat oldu. Operasyonun akabinde kendine gelen Bucak, sol bacağında ağrı hissetti. Şikayetini lisana getiren Bucak, daha sonra sol bacağından bir defa daha operasyon geçirdi. Taburcu olan Bucak'ın bu sefer karnının sol alt kısmında şişkinlik oluştu.

Aylar sonra karnındaki şişkinlik karpuz büyüklüğüne ulaşan Bucak, yine hastaneye başvurdu lakin rahatsızlığına deva bulunamadı. Şişkinlik nedeniyle konuttan çıkamaz hale gelen Murtaza Bucak, ilgililer hakkında hata duyurusunda bulunup, tazminat davası açtı. Vilayet Sıhhat Müdürlüğü de Bucak'ın şikayeti üzerine başlatılan idari soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

'İçeride ameliyatta kullanılan teli unutmuşlar' ????

Yürüyerek girdiği hastaneden konuta bağımlı hale gelerek çıktığını belirten Murtaza Bucak 'Sağ bacağımda ağrı hissedince hastaneye gittim. Damarlarda tıkanıklık oluşmuş denilerek, her iki bacağımdan ameliyat ettiler. Ameliyattan sonra kendime gelince, sol bacağımda ağrı hissettim. İnceleme yapıldı, içeride ameliyatta kullanılan teli unutmuşlar. Bu sefer da sol bacağımdan operasyon geçirdim. İkinci operasyon dışarıda ailemin haberi olmadan yapılmış. Ameliyattan sonra hastane idaresine durumu anlatıp, tabipleri şikayet ettim. Onlar da şikayetimi sürece koyduklarını söylediler' dedi.

'3 yıldır çocuklarıma yük oldum'

858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt