Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gecmiş Olsun Sozleri anlamlı

Gecmiş Olsun Sozleri anlamlı
0
110

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hastalanman bizleri cok uzdu, acil şifalar diliyoruz

Kendine cok dikkat et, sen bizim icin onemlisin

Gecmiş olsun, en kısa zamanda aramızda olman dileğiyle

En kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle

Cabuk iyileşip, bir an once aramıza donmen dileğiyle

Hastalanmana uzuldum bir an once seni eski halinle aramızda gormek istiyoruz ve acil şifalar diliyoruz Gecmiş Olsun

Hastalıklar Alsın başını Gitsin, Hastalığın Bir An once gecmiş Olsun Canım benim Seni Seviyoruz

Gecmiş Olsun Dileklerimle Cekiyorum Bu mesajı Sana Sakın uzuLme Biz Senin Yanındayiz Canım Tekrar gecmiş Olsun

Hayata Hastayken biLe guluceksinki Bu Hastalıkta Gecmiş Olsun Sen Hep Bizim yanımızda Olcaksınki Hastalıkalr Bizden Uzak Olucak Gecmiş Olsun!

Beterin Beteri Vardır Diyeceğiz Duamızı Edeceğiz Bunu Unutma Seni Seviyoruz Ve Gecmiş Oldun Diyoruz!

Biz Arkadaşımızı Sevgilimizin Sadece iyi Gunda Yanında Olmayız Kotu Gununde de Arkasındayız! Gecmiş Olsun

Guclu Olmalısın ki Ayakta Durabilesin Sabırlı Olmalısın Şifayı buLmalısın, Gecmiş Olsun Diyip Arkana Bakmamalısın!

Allah acil şifalar versin canım arkadaşım,yokluğunda cok ozledik seni

Cabuk kalk ayağı, don artık sevdiklerinin arasına

Hemen iyileşip aramıza donmeni diliyoruz Bitanem, cok gecmiş olsun, seni seviyoruz

Sakın bir daha hastalanıp bizi sensiz bırakma Gecmiş olsun Canım

Kalbimiz seninle , bir an once gozlerindeki ışıltının tekrar guneşi kıskandıracak parlaklıkta olacağına inanıyoruz gecmiş olsun

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt