Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

gecmiş zamanla ilgili ingilizce olumsuz cumle

0
157

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

• Havent they ever been to Turkey?

• Hasnt she ever met John?

• I have not seen Tom this morning

• The students have not finished their homework

• Maria has not washed the dishes

• The secretary hasnt typed the letter yet

• We havent received any messages from Jack this week

Similar threads

Present Perfect Tense Olumlu ve Olumsuz Cumle Ornekleri Olumlu Cumleler I have been to Moscow (Moskovada bulundum) You have finished the exercise (Alıştırmayı bitirdin) He has just gone home (O, biraz once evden cıktı) She has already had a holiday this year (O bu yıl coktan tatile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
341
Olumlu ve Olumsuz Cumle Ornekleri ingilizce Present Perfect Tense Olumlu ve Olumsuz Cumle Ornekleri Present Perfect Tense Olumlu ve Olumsuz Cumle Ornekleri Present Perfect Tense Olumlu ve Olumsuz Cumle Ornekleri Olumlu Cumleler I have been to Moscow (Moskovada bulundum) You have...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Present Perfect Tense Olumlu ve Negatif Tümce Örnekleri Olumlu Cümleler I have been to Moscow (Moskovada bulundum) You have finished the exercise (Alıştırmayı bitirdin) He has just gone home (O, biraz önce evden çıktı) She has already had a holiday this year (O bu yıl çoktan tatile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
217
Olumlu ve Negatif Cümle Örnekleri ingilizce Present Perfect Tense Olumlu ve Negatif Tümce Örnekleri Present Perfect Tense Olumlu ve Negatif Tümce Örnekleri Present Perfect Tense Olumlu ve Negatif Cümle Örnekleri Olumlu Cümleler I have been to Moscow (Moskovada bulundum) You have...
Cevaplar
0
Görüntüleme
237
İngilizce Bağlaclar İngilizce Bağlaclar (Conjunctions) Bağlaclar sozcuk, sozcuk obekleri ya da cumleleri birbirine bağladığımız kelimelerdir İngilizce bağlaclar cumleler arasındaki anlam butunluğunu sağlamak maksadıyla sıklıkla kullanılır İngilizce bağlaclar ve anlamları and ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,884Kullanıcılar
ibobaba29Son üye
Üst Alt