Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gecmiş

Gecmiş
0
141

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
GECMİŞ

Kuzuyu masallar sevdirmişti bana
kuşları
balıkları da
Cizdikce yaprak yaprak
koklamıştım cicekleri
Neden sevdiğimi seni
nasılıyla biliyorum
artık şimdi
Okumaya doyulmaz
dinlemesi hoştu
renkler kolay
Gercekten daha mı gercekmiş
seninle bezenmemiş o gecmiş

Seckin GUNDUZ

Similar threads

Arif Nihat Asya'dan Secme Şiirler Arif Nihat Asya Şiirleri Kubbeler Dun başlar seferber, eller seferber; Kurşun eritildi, mermer cekildi Bunlar, bu kubbeler, bu minareler Akcayla olacak işler değildi Boyle bir gemide yendi suyu NUH Ve bu yelkenlerde kanatlandı RUH Taşıtıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Anneler gunu şiiri uzun ANACIĞIM —Anneme ve butun annelere— Nasıl hatırlamam anacığım nasıl Kac geceler bana ninni soylerdi Hasta olunca oydu başucumda bekleyen Biraz yorulmayayım, uzulmeyeyim, hemen Alır kucağına okşardı, saclarımı operdi Nasıl hatırlamam anacığım nasıl Uzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
En Guzel 10 Kasım Şiirleri 10 Kasım İle İlgili En Guzel Şiirler 10 KASIM Ataturkum biliyorum ugun 10 Kasım Senin olum yıl donumun Ama sen gidince seni buvatan arar oldu, Bu genc yureğim seninle doldu Sen merak etme Atam Senden aldığımız orneklerle olduk adam, Atam seninle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
10 Kasım Şiirler 10 Kasım İle İlgili Kısa Şiirler 10 KASIM Ataturkum biliyorum ugun 10 Kasım Senin olum yıl donumun Ama sen gidince seni buvatan arar oldu, Bu genc yureğim seninle doldu Sen merak etme Atam Senden aldığımız orneklerle olduk adam, Atam seninle var olduk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Arif Nihat Asya Butun Şiirleri Bayrak Ey mavi goklerin beyaz ve kızıl susu Kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son ortusu Işık ışık, dalga dalga bayrağım, Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım Sana benim gozumle bakmayanın Mezarını kazacağım Seni selamlamadan ucan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
858,496Konular
981,888Mesajlar
29,924Kullanıcılar
biliSon üye
Üst Alt