Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçmişim , arkadaşları .. Son oldu ? ne yapmalı nasıl olmalı sizce ?
17 yaşındayım, gelip geçiçi şeyler oldugunu bılıyorum lakin her yaşın bir güzelliği vardır derler her neyse konuya geçeyim ben, 78 sınıfta sevgili oldugum benım arkadaşımla konusuyor yani senelerdir kardeşler yanlış bişey yok besbelli geçen buluşmuşlar kız beni sormuş oda gelsin falan demiş ben...
Sa arkadaşlar dedıgım gıbı cıktıgım kızı eve getirdim evde 3 4 saat oturdkdan sonradan gittim kızı bıraktım geldim ve bundan 4 5 gün gecmesine ragmen benım kntr yok ben arayamadım ve arayamayacagımıda bılıordu o benı hıc aramadı (kntru war msj hakkı war kızın ) Konu boyle basladı
Bırgun msnde...
Merhaba arkadaşlar, kız kardeşimin arkadaşı ben face'ten ekledi Anladım birazcık da olsa kızın niyetini, nitekim böylece çıktı 1 hafta konuştuk ve buluştuk; daha birincil buluşmada açık yüreklilik oldu Daha ilk buluşmada bir aile büyüğüyle de tanıştım Samimiyetimiz tıpkı devam ediyor
Ama...
baylar benım durumum cok karısık destek edersenız sevınırım konuya baslıorum
Bundan 3 hafta once bızım sınıfımda kendı halımde otururken bırden onu fark ettım bana bakıordu we bende bunu ayrım edıp ona bakıordum bu bole 3 gun surdu (o aralar sınıfla yenı tanısıoruz) we kendımı ona kaptırıp asık...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.