Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Geçmişim , arkadaşları .. Son oldu ? ne yapmalı nasıl olmalı sizce ?

Geçmişim , arkadaşları .. Son oldu ? ne yapmalı nasıl olmalı sizce ?
0
150

Similar threads

17 yaşındayım, gelip geçiçi şeyler oldugunu bılıyorum lakin her yaşın bir güzelliği vardır derler her neyse konuya geçeyim ben, 78 sınıfta sevgili oldugum benım arkadaşımla konusuyor yani senelerdir kardeşler yanlış bişey yok besbelli geçen buluşmuşlar kız beni sormuş oda gelsin falan demiş ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Arkadaşlar size birşey soracağım söylediginiz seyi acıklamasıyla bırlıkte yazarsanız mutlu olurum kızların erkeklerden hoslanması için gülünç mi olacağız efendi,yerine göre mi karizma mı her zaman kızlar la muhabbet fln mı kurcaz yrdm edersenız sevınırım baska dusuncelerınız varsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Sa arkadaşlar dedıgım gıbı cıktıgım kızı eve getirdim evde 3 4 saat oturdkdan sonradan gittim kızı bıraktım geldim ve bundan 4 5 gün gecmesine ragmen benım kntr yok ben arayamadım ve arayamayacagımıda bılıordu o benı hıc aramadı (kntru war msj hakkı war kızın ) Konu boyle basladı Bırgun msnde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Merhaba arkadaşlar, kız kardeşimin arkadaşı ben face'ten ekledi Anladım birazcık da olsa kızın niyetini, nitekim böylece çıktı 1 hafta konuştuk ve buluştuk; daha birincil buluşmada açık yüreklilik oldu Daha ilk buluşmada bir aile büyüğüyle de tanıştım Samimiyetimiz tıpkı devam ediyor Ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
baylar benım durumum cok karısık destek edersenız sevınırım konuya baslıorum Bundan 3 hafta once bızım sınıfımda kendı halımde otururken bırden onu fark ettım bana bakıordu we bende bunu ayrım edıp ona bakıordum bu bole 3 gun surdu (o aralar sınıfla yenı tanısıoruz) we kendımı ona kaptırıp asık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt