Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

gecmişin golgesi uzun olur ne demek

gecmişin golgesi uzun olur ne demek
0
191

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
gecmişin golgesi uzun olur nedir kısaca

gecmişin golgesi uzun olur ;yaşanılanların ve de yapılan hataların kişiyi kolay kolay bırakmayacağını anlatan sozdur

Unutulacak sanma bunlar , Gecmişin golgesi uzun olur Arkadaş

Gecmişin golgesi geleceğin lanetidir!

Similar threads

Oylece durup mutluluğun sizi bulmasını mı bekliyorsunuz? Daha cok beklersiniz Hadi biraz caba harcayın Mutluluk uzerine milyonlarca fikir, yazı, olay var Peki size gore mutluluk ne? Zengin olmak mı, hayallerinizin aşkıyla tanışmak mı, yoksa dunya turuna cıkmak mı? Mutluluğu tanımlayabilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Sacınızın rengi ve burcunuz Burcunuza gore sacınızın rengini belirleyin Sacınızın rengi burcunuza gore olsun Burclar her şeyde olduğu gibi sac renginiz konusunda da ipucları veriyor Her burcun taşıdığı karakter, sac rengiyle butunleşerek kişiliğinizi tamamlıyor KOC 21 Mart19 Nisan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
MONNA ROSA Mona roza siyah guler ak guller Geyve ’nin gulleri beyaz yatak Kanadı kırık kuş merhamet ister Ah senin yuzunden kana batacak Mona roza siyah guller ak guller Ulur aya karşı kirli cakallar Urkek urkek bakar tavşanlar dağa Mona roza bu gun bende bir hal var Yağmur iğri iğri duşer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Gunluk ne demek, gunce nedir Gunluk Nedir ve Ozellikleri Oğretmeye bağlı, gercekci anlatım turlerinden biri olan gunlukler, bir kişinin onemli ve kayda değer bulduğu olayları , gozlem, izlenim duygu duşunce ve hayallerini gunu gunune tarih belirterek anlattığı yazdığı yazı turudur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Uzun şiir, Uzun şiirler, En guzel Uzun şiirler Beni sen akşamcı ettin Hayal sevgilim Elde kadeh Dilde sen Her akşam bu sofrada bir ruzgardır esen Yıldızlara isimler verdim kendimce Biri hayal Biri gurbet Biri hasret Biri hep o guzel memlekettir memleket Sokaklarında buyuduğum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt