Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gecmişini karıştırmak ne demek

Gecmişini karıştırmak ne demek
0
126

Similar threads

Geçmişini karıştırmak anlamı Geçmişini karıştırmak nedir Geçmişini karıştırmak deyimi Birinin ölmüşlerini iftira etmek ya da onlara sövmek *
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Cemaziyelevvelini Bilmek Deyimi Ne Demek Cemaziyelevvelini Bilmek Ne Demek Bu deyim daha cok senin gecmişini tum ayrıntılarıyla bilirim anlamında kullanılır Bir kişinin gecmişiyle ilgili olumsuzluklarını anlatmak anlamını icerir Hic boşuna kendini ağırdan satma, biz senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Rüyada Çöp Karıştırmak Rüyada Çöp Karıştırmak ne seslenmek? Dün gece rüyamda birşeyi kaybetmiştim ve onu çöpte arıyordum ne kaybettiğimi yani ne aradığımıda bilmiyorum hatırlamıyorum fakat çöp karıştırıyordum Acaba Rüyada Çöp Karıştırmak Ne demek?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Arkeoloji anlamı,Arkeoloji kısaca tanımı, Arkeoloji Nedir? Arkeoloji Tanımı, (Arkeoloji Nedir?) Tanım: Eski Kultur ve Uygarlıkları onlardan kalan maddi kalıntıları acısından inceleyen ; yer ve zamanını saptamakla uğraşan bir bilimdir ,arkeolojiMaddi Kalıntılar terimiyle insan elinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Osmanlı Nedir? Osmanlı Ne Demektir? Osmanlı Anlamı imagesosmanlinedir5ad6b54dedfc7 Osmanlı; 75 yıllık Cumhuriyet’ten once yaşadığımız 600 yıllık gecmişimizin adıdır Arkasında Selcuklu, onun oncesinde Turkistan Turk kulturu olan kimliğimiz, bu 600 yıllık Osmanlı doneminde oluştu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,497Konular
982,558Mesajlar
30,299Kullanıcılar
OxCatSon üye
Üst Alt