Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Geçmişteki Hatalarım Allah Affedermi? Lütfen Yardım

Geçmişteki Hatalarım Allah Affedermi? Lütfen Yardım
0
155

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ben çocukkenergenlikte Allah'a küfür etmiştim inkar etmiştimVe birçok kez yalan ve boş yere Kuran çarpsın,yemin ederim demiştim Ve Birçok Kez 2gün3gün cenabet gezmiştim 2günde bir gusül alıp tekrar cenabet geziyodum şuan bunlar aklıma geldi ve tövbe ettim birdaha asla yapmıcağıma dair allah beni affedermi? dindenmi çıktım? çok pişmanım çok kafama takıyorum tövbe ettim birdaha asla yapmıcam

Similar threads

es selâmü aleyküm ve rahmetullahi ve berekâtüh Arkadaşlar benim çok büyük bir sıkıntım var Allah(cc) izni ile bana yardım edin Rabbimden bir yol diliyorum beni affeder inşAllah Arkadaşlar bundan yaklaşık 3,4 sene önce çok sayıda kul hakkı yedim Nasıl diye soracak olursanız internetten şikeli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Arkadaşlar iyi günler koskocoman bir derdim var Artık dayanamıyorum ve yazma ihtiyacı hissettim Her şeyi en başından anlatacağım Okumaya vakti olanlar lütfen açıklama da yazsınlar 2019 Kasım ayında çıkmaya başladık Günü ve saati bile hala aklımdan gitmiyor Dershane çıkışında kolundan tutup bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Namazı hiç kılmayan veya sık sık kaçıran insanlar, birçok bahane uydururlar Namaza engel gösterilen hiçbir şeye “mâzeret gözüyle bile bakmadığım için, ısrarla “bahane kelimesini kullanıyorum Çünkü, namazın mazereti ancak ölüm riski, koma hâli ve bayılma gibi aşılamayacak engeller olabilir Bunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt