iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar daha önceki konularımada bakarsanız hatırlarsınız sevgilimin davranıslarından memnun değildim aşırı derecede değişmişti yaklaşık 2 aydır sesimi cıkartmadım dediğiniz gibi bekledim fakat düzelmedi son olarak dün gece aşırı derecede ağız dalaşı ettik ve sonunda bitmiş sordum neden değişmiyorsun ? + Geçmişten gelen nefretim sevgimden ağır geliyor dedi o lahza donup kaldım haklı çünkü birşey de diyemedim peşinde telefon kapandı ve bir mesaj ben seni hiç haketmiyorum ama cok seviyorum üzülmeni istemiyorum bidaha beni arama kendine iyi bakGecenin geç saatlerinde tekrardan konuştuk uzun uzun ve beraberiz su lahza ben telefonda saatlerce ağlarken niçin yanımda olmadğını sordum cevabını özetlersem ne olursa olsun teselli edemediğini yanımda olamadığını fakat sonradan pişman olduğunu söyledi özür diledi, ve benden üstüne cok düşmemememi üzerine gelmememi ve sıkmamamı istedi elimden geldiği dek düzeltmeye çalışyıorum bu duyguyu yenmeye çalısıyorum fakat olmyuor geçmişte yaptığın bir takım şeyler unutulmuyor dedi ama devam edicem bitirmeye çalısıcam aklımdakileri dediYani sonuc olarak sizden istediğim ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bu nefreti nasıl geçirebilirm nasıl unutturabilirm ?
ANEKDOT GEÇMİŞTEN DEHŞET ETME NEDENİ : Zamanında bi bilişkimiz oldu ve ayrıldık 1 yıl daha sonra 2başlayısımız ilk ilişkimizde istediği gibi olamamam ve aldatmaya yakın bir durum yaşattım ona bu ve sevemedim biliyor bunu
ANEKDOT GEÇMİŞTEN DEHŞET ETME NEDENİ : Zamanında bi bilişkimiz oldu ve ayrıldık 1 yıl daha sonra 2başlayısımız ilk ilişkimizde istediği gibi olamamam ve aldatmaya yakın bir durum yaşattım ona bu ve sevemedim biliyor bunu
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.