Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Geek Uninstailler

Geek Uninstailler
0
276

Alimetim

Yönetici
Co Admin
Etkileşim
2,645
Web sitesi
forumdas.com.tr
F-D Coin
107,337
geek Uninstailler

zxwEDZv.png

GeekUninstaller kayıt defteri dahil tüm PC'den program ile ilgili kalıntıları temizler. Bozulmuş ya da bir türlü kaldırılamayan inatçı programları temizler.

Similar threads

Sisteminizde kurulu olan yazılımları kaldırmak için özel olarak hazırlanmış programlar, uygulamaların kayıt defteri ve diskinizde bıraktıkları izlerden kurtulmanıza olanak tanıyor. Bu sayede sistemin bir nebze de olsa temiz ve hızlı olması sağlanabiliyor. Bu yazımızda bahsedeceğimiz her bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Kaldırılamayan program nasıl kaldırılır? Denetim Masası'nı açın ve tıklayın Programlar ve Özellikler . Kaldırmak istediğiniz programı bulun, üzerine sağ tıklayın ve Kaldır'a gidin. Bilgisayarınızda yüklü olan bir programı tümüyle kaldırmak için hangi seçeneği kullanmalıyız? Program Ekle veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
238
Genel olarak Node.js ‘in bir programlama dili olduğu yanılgısı var. Ancak Node.js bir programlama dili değildir. Peki, bir programlama dili değilse nedir? Node.js açık kaynak kodlu, Twitter ve Aliexpress gibi dünyaca ünlü şirketler tarafından kullanılan, her türlü proje için uyumlu harika bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
Glary Utilities PRO v240158 Turkce imagesglaryutilitiesprov240158turkce5ad36493b9a9d imagesglaryutilitiesprov240158turkce5ad3649513bca imagesglaryutilitiesprov240158turkce5ad3649668c36 Tanıtım: Glary Utilities, bilgisayarınızın performansını arttırmak ve devamını sağlamak icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Glary Utilities PRO v240158 Türkçe Tanıtım: Glary Utilities, bilgisayarınızın performansını arttırmak ve devamını sağlamak için 10'dan artı enerjik vasıta içerir Bilgisayarınızı korumak ve devamını karşılamak, hız yapmak ve onarmak üzere dağıtılmış sistem araçları içeren Glary...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
858,502Konular
982,742Mesajlar
30,533Kullanıcılar
ereen338Son üye
Üst Alt