Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

GeForce FX 5600XT güncelleştirlmesinde yardım

GeForce FX 5600XT güncelleştirlmesinde yardım
0
127

Similar threads

50 mesajı olmayan foruma link yollayamaz, mesajınızdan linki silip tekrar deneyiniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
50 mesajı olmayan foruma link yollayamaz, mesajınızdan linki silip tekrar deneyiniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
slm arkadaslar ben goruntu ıle problememım var knıgh oynarken makıne donuor renkler bırbırıne karısıo ve nvıdıa nın guncelleşmesi lazım bende yerını bulamadım yanı varda benım ozellıklerımı bulamadım bana bi yardım edermısın bilgilerim bu GeForce FX 5600XT bios bilgileri:verion 431206900...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
slm arkadaslar ben goruntu ıle problememım var knıgh oynarken makıne donuor renkler bırbırıne karısıo ve nvıdıa nın guncelleşmesi lazım bende yerını bulamadım yanı varda benım ozellıklerımı bulamadım bana bi yardım edermısın bilgilerim bu GeForce FX 5600XT bios bilgileri:version 431206900...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt