Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gel benim ol cennet gozlum notaları

Gel benim ol cennet gozlum notaları
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ya gel benim cennet gozlumun NoTaLaRı gitar notaları

Cevap: Gel benim ol cennet gozlum notaları

C
Gel benim ol cennet gozlum
Em
Sar beni tut elimi al kalbimi
F G
Gor bak seveceğiz birbirimizi
F Em
Gozbebeğim benim x2

C G F
Bu aşkı sensiz yaşayamam, dayanamam
C G F E
Sensiz olamam, dayanamam, gitme

C
Gel benim ol cennet gozlum
Em
Sar beni tut elimi al kalbimi
F G
Gor bak seveceğiz birbirimizi
F Em
Gozbebeğim benim x2

Similar threads

Ya gel benim cennet gözlümün NoTaLaRı gitar notaları Cevap: Gel benim ol cennet gözlüm notaları C Gel benim ol cennet gözlüm Em Sar beni tut elimi al kalbimi F G Gör bak seveceğiz birbirimizi F Em Gözbebeğim benim x2 C G F Bu aşkı sensiz yaşayamam, dayanamam C G F E Sensiz olamam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Fırat Zirek Cennet Gozlum sozleri Fırat Zirek Cennet Gozlum şarkısının sozleri Fırat Zirek Cennet Gozlum Gel benim ol cennet gozlum Sar beni tut elimi al kalbimi Gor bak seveceğiz birbirimizi Gozbebeğim benim Gel benim ol cennet gozlum Sar beni tut elimi al kalbimi Gor bak seveceğiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Yusuf Guney İki Romantik Deli Gitar Notaları Yusuf Guney İki Romantik Deli Şarkısı Gitar Notaları İki Romantik Deli CEMAMEMFEMDMC C EM Biz iki romantik deli iki serseri AM EM Biz seninle kışa girmiş yaz cicekleri F EM Şimdi ayrı şehirlerde deliler gibi DM C Bekledim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Grup Hayalgel etme(akor) Gel Etme Bm A ) Hatırla ilk kez bir yıldız aşağı ) G A Bm )2 Aşkımı sildiğin gözlerinin yaşında ) Em Sensizlik alır beni Bm Götürür karanlığa Bm Biliyorum uzaktasın F# Yıldızlar aşağı Bm A ) Gel etme gözlerim yaşlarla doldu ) G A Bm )2 (nakarat) Bak kimse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
En İyi Gitar Tabları Gitar Tabları Kolay Halil Sezai Duman Tab Em benim bu derdim, F ne yağan yağmurda, Gm ne yalancı sonbaharda, es Em ne bomboş sokaklarda es Em kırılmış her yanım, F Gm kaybolur zaman saclarında, es gozlerim sokaklarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,477Konular
981,287Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt