Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gel bul beni artık

Gel bul beni artık
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Gel bul beni bundan böyle Bu şehirde rüyaların adı yok Bu şehirde uykularımın Bu şehirde yağmurların tadı değil Bu şehirde yalnızlığımın Defalarca eski hatıraların kalbinde Üşüyen bir kedinin gözlerindeyim Gel bul beni bundan böyle Ellerimi kaybediyorum Senden yapılma umutlarımı Daima başlayıp bitirilmemiş Hep bir tarafında sahte duraklarım Kuytulanmış intiharların ortasındayım Yani gel Bu ölümler bu yalanlar gidilecek yerler Tümü şehrimin bir anlatacağı Biliyorum kandırıldığım sözleri Biliyorum gidişindeki izleri Biliyorum, hepsini biliyorum Fakat yetmiyorum Gel bul beni bundan böyle Gel, uykularımın bittiği yerdeyim Ali Kır  

Similar threads

En Romantik Aşk Sözleri bu konu romantik aşk sözleri ve mesajlarına yer vermektedir Aşkını, sevgiliniz yada eşiniz için en romantik sözler mi arıyorsunuz? Dürüst sayfadasınızenromantikasksozleri5c555ca88dccfalt En güzel ve manalı sözlerden oluşan aşk sözlerini sizler için paylaşıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Romantİk SÖzler romantık sozler erkeğime sözler erkeğim sözleri Ruhumu yerlere serip hasret cektirende olsan, ne askina bedduam nede sana kinim var,Deryada akar gibi binbir dertle dolsamda, seni mahsere kadar sevmeye yeminim var! Sözlerin aklımda yada aklımın ardında, Hayalin karşımda yada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Sevgiliye en romantik sözler Romantik Sözler kısa Sevgilime Romantik Sözler facebook Sevgilinize söyleyeceğiniz, en romamntik facebook sözleri veya mesaj olarak göndereceğiniz kısa romantik sözler bu yazımızda yer almaktadır Melek'ler 1549105021 1549105021...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Nick arşivi кöşєאเ ๔öภรє๓ ölü๓ ๔üz ﻮเtรє๓ ђคאคt ﻮölﻮєlєг เçเภ๔єאเ๓ уαşαмαк ιçιη уαℓναямα∂ıк öℓмєк ιçιη уαℓναямαуız ∂σѕтυм σℓмαz, нαѕмıм уαşαмαz öℓєηιη αякαѕıη∂αη αğℓαмαкι, ѕєη öℓ∂üктєη ѕσηяα∂α αякαη∂αη αğℓıуαη вıяαкмα !! вιя уєя∂є кüçüк ιηѕαηℓαяıη вüуüк göℓgєℓєяι σℓυşυуσяѕα σяα∂α güηєş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Carizma(tik) nickler bana darbe atanı ben harbe sokarım harb nickler aşk bitti nickleri tık tık kim o ben aşk nicki bitti nickleri ßu acıklı masalsonunda kim için kim feda edilecek $u lahza eskiyip dün olduğunda yarın, Sağ kalan hangisi olacak ruhların kApIlAR nE değin bakımlı cEZaM nE dek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,462Konular
981,122Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt