Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gel desen gelirdim...

Gel desen gelirdim...
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Gel desen gelirdim 1549074746 1549074746 geldesengelirdim5c55013f33800geldesengelirdim5c55013f33800 http:img159imageshackusimg1592690imagezqx “Gel, desen gelirdim Gittiğin uzaktan bendim Dağ gibi bir ihanetten düştüm Bu kendime son gelişim Ölümbaz öpüşler kusuyorum ceplerime Kendimi suçüstü yakalıyorum Ve kentsizliğimin isimsizliğini Araz’a kafiye düşüyorum Gözlerime senden düşler sürüyorum Islak bileklerim kan bayramına yatıyor Bana en büyük tehdit yeniden ben oluyorum Sonra bir durağa yaslanıyorum Sonra bir kente Ve sen gidiyorsun Ben kanıyorum Diyorlar oysa “kendini dinleme hiçbir şey söylemiyorsun Ancak “gel desen gelirdim, biliyorsun Halsiz Haliç’e biraz inat Azıcık ihanet bırakıyorum Ellerinden bir tedirginliği bir tehdidi avuçluyorum Aklıma düşüyorsun Düşüyorum Zihin Üşüyorum Azgın hüzünlerle körlüğüme göçüyorum Ayrılığın saati kaç geçiyor bilmiyorum Yalanlarımla bir hiçlikteyim Beni içinden kaç! Bu kentte her yağmur kendini ağlar Aklıma düşsen yalnızlık oluyorum Ağzımdaki uykudan öpmüyorsun nicedir Nerde, kimi üşüyorsun? Artık kendini yakan bir ateşim Kendimize birbirimizden düşler yapamıyoruz Hemen boş duraklarda yaslanıyorum Manâsız kentlere Ancak “gel desen gelecektim Gün düşlerime dönüşlerimde Bakışın içiyor beni gözlerimden Gövdemi düşürüyorum güz yavrusu duraklara Uzaklığına uzanıyorum Sevdiğin güz geçiyor üstümden Fakat bundan böyle hiçbir göğü içmiyorsun dudaklarımdan Yıkılıyorum şarkılara “Kimseler biliyor Yalnızlık dostumdu Acilen korkum oluyor Ama “gel desen gelecektim Bundan Böyle her şey kımıltısız bir geceye dönüşüyor Sonbahar artığı saçlarımda oynaşan sensizlik Göz karana yenik düşüyor en ürkek yanlarımdan Kendimi yitirdikçe sana gidiyorum Göbek çukurumda sobelere karanlık uyutuyorum Hayal satıcısı, ispiyoncu bir ihtiyarın insafına kalıyorum Sakin yalnızlıklar satın alıyorum Gülüşümle ödeyerek Ve içimde palavracı bir katil taşıyorum Yeni utançlar biriktiriyorum eski günahlarıma Cüzamlı ruhlar cehennemine gidiyorum ben Kirli sözlerimi temize çekme Ancak “gel“ desen gelecektim Gözlerim ihanete ihbar taşıyor Kuşkulu bir cinayete fısıldıyor kaşlarına Sözü namluna sürmelisin hemen En yaralı yanımdan vurmalısın beni Çünkü uçmak düşmeyi göze almaktır Avlunda bıraktığım az kullanılmış intiharları deniyorum Ne vakit nikotinli ellerinden yola çıksam Susuşuna kan döküyor gözlerim Sen gözüne çiğ kaçtı sanıyorsun Ama bilmelisin Araz’ım Kimsenin içi görünmez Ve hiç bulamadıklarını Katiyen yitiremezsin Bak hemen aramızda sessiz kalıyor Söylenecek tüm sözler Her sabah akşam oluyorsun Alnından ellerine damlıyorsun Yüzündeki yağmurla iniyorsun kente İçine dert oluyorsun kentin Dışına yağmur Yüreğinde dağılıyor kristal şehirler Duvarların kan öksürüyor Ve sen Başkalarının gözlerini Yüzümde aramamayı öğreniyorsun Beni bir durağa yaslıyorsun Beni bir kente Gidiyorsun Fakat “gel desen gelecektim Susmak en inatçısı olmaktır yalnızlığın En susmakta neydi o kadar Sen en dinlerken Biliyorum Araz’ım İnsan kendini bulmamalı, defalarca aramalı Gittiğin yerden başlıyorum öyleyse Gece cinnetlerimi de alıp yanıma Denize bakmayı bilmeyenler Bir gün mutlaka boğulur İşte bundandır gözlerinden kaçışlarım Siz hiç yar saçının bir telinden kendinize gurbet yaptınız mı? Ben hemen gurbetim İçimde taşıyorum Heba olsa da senlerce yılım Fakat “gel desen gelecektim Ömrümden düşürdüğüm sol anahtarlarına takılıyorum her zaman Ve hayat yüklü kamyonlar geçiyor üstümden Şairler ölüdür derler (inanmıyorum)! En karanlık ceketimi giyiyordum Işığa kördüm çünkü Acilen ise güneşe ilerliyorum Dirilmek için Kimliği paslanıyor eski bir anarşistin Gecenin kör gözünden utanıyorum Hadi bana en militan kelimelerle saldır Batır içime cümlelerini Nafile bir dehşet bırak bana Yargı ediyorum Gizlilikten ölmek üzere olan bir akrep sızıyor içime Can kaybından ölüyorum Cenazemde namaz kılacağım Zan altındayım Yalanıma inanıyorum Halsiz söylentiler kanıyor solgun yaralarımdan Kırılır mı bilmem hüznümde taşıdığım kin Kinim kendime Susuşum sana Küsüşüm bütün dünyaya Üstü kalsın ihanetimin “Gel desen gelecektim  

858,496Konular
981,690Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt