Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gel Gonlumu - Gulben Ergen..

Gel Gonlumu - Gulben Ergen..
0
182

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Gel gonlumu yerden yere
Vurma guzel ne olursun
Gel gonlumu yerden yere
Vurma guzel ne olursun

Gul dururken dikenleri
Derme guzel ne olursun
Gul dururken dikenleri
Derme guzel ne olursun

Git diyemem kal diyemem
Sen goncasın gul diyemem
Git diyemem kal diyemem
Sen goncasın gul diyemem

Cok severim, soyleyemem
Sorma guzel ne olursun
Cok severim, soyleyemem
Sorma guzel ne olursun

Sevgin nefes, sevgin candır
Sevgin bana heyecandır
Sevgin nefes, sevgin candır
Sevgin bana heyecandır

Kalbim ince bir fidandır
Kırma guzel ne olursun
Kalbim ince bir fidandır
Kırma guzel ne olursun

Git diyemem kal diyemem
Sen goncasın gul diyemem
Git diyemem kal diyemem
Sen goncasın gul diyemem

Cok severim, soyleyemem
Sorma guzel ne olursun
Pek severim, soyleyemem
Sorma guzel ne olursun

Cok severim, soyleyemem
Sorma guzel
Cok severim, soyleyemem
Sorma guzel ne olursun

Similar threads

Gulben Ergen Gel Gonlumu Şarkı Sozleri, Gulben Ergen Gel Gonlumu Şarkı Sozu Gel gonlumu yerden yere Vurma guzel ne olursun Gel gonlumu yerden yere Vurma guzel ne olursun Gul dururken dikenleri Derme guzel ne olursun Gul dururken dikenleri Derme guzel ne olursun Git diyemem kal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Gunseli Deniz Uzulme şarkı sozleri Gunseli Deniz Uzulme şarkısının sozu Biliyorum uzaksın kırılmış bir kalple Anlatsam anlamazsın boşver gecti gitti de Bunun da sonu ayrılıkmış bir ofke kaldı elde Boyle gider mi değişmez mi yıllar geri gelse de Dertlerim kandırır yalnızlık usandırır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Grup Koridor Olmem Mi Şarkı Sozu Bana git demiştin nereye gideyim Bu kahpe gonlumu nereye gomeyim Belki ağlarsın sen de gunun birinde İhtimal yok biliyorum artık seni gormeye Ne kolaymış terketmek sen gibi birisine Ben sensiz olmem mi Olmem mi bugun Sahipsiz mezar yalnızım hergun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Beyaz Show’da Cek Git şarkısıyla şohreti yakalayan Musa bu başarısını album yaparak taclandırdı ve albumunun ilk klibinide ''Cek Git Bebeğim''şarkısına cekti İşte Musa'nın Cek Git şarkısının sozleri: Senin icin olurum deyip yalan atanlar icin değil Musa Musa Gulşah Gulşah yalnızım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
imagesmusaftgulsahcekgitbebegimsarkisozu5adaefcb0e28b Bu şarkı sadece sevenler icin Seviyorum deyip sevmeyenler icin değil Sadece yurekten sevenler icin Senin icin olurum deyip yalan atanlar icin değil Musa Musa Gulşah Gulşah yalnızım yalnızım yalnızım Dondun gittin bir hoşcakal demeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt