Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gel

Gel
0
275

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
GEL

Duşler nedense hep bir obur duşte gercekleşiyor
Kırılıp kırılıp yeni bir duşe donuşuyor ya da
Sevgi ureten
Guc sacan
Karamsarlıktan kacan
Gel
Birlikte duşleriz
Gel
Birlikte duşunuruz
Duyar
duyumsar
duyarlılaşırken
gerceği aşar
kim bilir
belki de birlikte

Similar threads

Gel
GEL Duşler nedense hep bir başka duşte gercekleşiyor Kırılıp yeni bir duşe donuşuyor ya da Sevgi ureten Guc sacan Karamsarlıktan kacan Gel Birlikte duşleriz Gel Birlikte duşunuruz Duyar duyumsar duyarlılaşırken gerceği aşar kim bilir belki de birlikte Seckin GUNDUZ
Cevaplar
0
Görüntüleme
231
Tevfik Fikret Tarihi Kadim Şiiri Tarihi Kadim Tevfik Fikret Şiiri Tevfik Fikret Tarihi Kadim TARİH'İ KADİM Puan Ver : İşte, der, insanoğlunun gecmiş hayatı bu Ve başlar bize maval okumaya Ninniler uydurup uyutur bizi dedelerimizin derin boşluklar icinde, uzun, zifiri karanlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
En guzel aşk şiirleri şairlerden sevgililer gunune ozel şiirler Bekleyeceğim Aylar gecip yıllar olsa da Yıllar gecip zaman dolsa da Aşkın arzuları beni boğsa da Bir gun seversin diye bekleyeceğim Bugun nişanlansan, yarın evlensen Benden başka binbir kişi sevsen Hepsiyle ayrı ayrı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Uzun Duygusal Aşk Şiirleri Ben sana mecburum bilemezsin, adını mıh gibi tutuyorum aklımda İcimi seninle ısıtıyorum bir yaşamak duşunsem susdeyip adınla başlıyorum Sevgili binlerce insan arasından gonul gozuyle gorup ayrı bir kimlik verdiğimizdi Her sozu buyu olan, dokunduğu herşeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Cahit Sıtkı Tarancı ve Edebi Kişiliği Edebi Kişiliği Cahit Sıtkı Tarancı 'Sanat icin sanat' ilkesine bağlı kaldı Ona gore şiir, kelimelerle guzel şekiller kurma sanatıdır Vezin ve kafiyeden kopmamış; ama olculu veya serbest, her turlu şiirin guzel olabileceği inancını taşımıştır Acık ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
262
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,739Kullanıcılar
Üst Alt