Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gel

Gel
0
28

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Gel Gel Kalma orada Tenin olmasa da Canın burada Şivesi köpük köpük beyaz kokar hasretin Ve formülü yoktur sağanağı bir damlaya hapsedebilmenin yine de bir damla yaşa hapistir içinin okyanusları, sevenin Süzülen her yaş muştudur, içinde yaşayan, uzakta gelenin Gel, rüzgarları teninin rengine boyayayım Gel, rüzgarları saçlarına takayım Sabah mahmurluğuna gözlerini açtığın hatıra düşünüyorum Öğle üzeri bir kadeh akarsu buğusundan gözlerini süzüyorum Akşama doğru evimin yolunda, kapımı açmanı diliyorum Gece olunca utanıyor kalemim yazamıyorum Gel, geceyi demleyeyim sabah çayında Gel, sabaha sarılayım gece olduğunda Sen çiçekleri âmâ mü sanırsın? Gözeleri tenindedir akşam sefasının Sen akşamı sebep mi sanırsın, onun açmasının? Ödünç alıp sıcak ışığı güneşten, serinletip sunmasıdır şefkatli yıldızın Gel, yıldızlar serpeyim yollarına Gel, çiçekler takayım gerdanına Elleri cebinde gezen bir ıslıktır sırlarımız Pervasız Umarsız Ve ellerimize usulca bırakılmıştır yazgımız Cemrenin sırlı öyküsüdür yaşamımız Gel, çiğ parça başına kondurayım dudaklarına Gel, baharlar açtırayım yüreğinin dallarına Yüreğin ilhamı kanatlanırsa yücelik makamına Her dem yenidir aşk, uğramaz zamanın pasına Hangi kilit vurulur sevdanın kapılarına? Aleyhinde konmaz sevdalı dildeki duanın tılsımına Gel, yollarına şiirden tütsüler yakayım Gel, yüreğimi yüreğine katayım Alnından öpüyorum, kaderin içime bıraktığı sitemin Dudaklarımdaki mührünü seviyorum vuslat yemininin Fısıldayarak adını yazıyorum cadde levhalarına şehrimin Sahip çıkıyorum mısralarına yüreğim diğer şehirde atardiyen şairin Gel, gözümün yağını süreyim yavan ekmeğime Gel, gözlerinin yeşilini süreyim yüreğime Gel Kalma orada Tenin olmasa da Canın burada Seçme Parça​  

858,497Konular
981,922Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt