Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Geleceğin liderleri Panasonic Electric Works Türkiye’den “Liderlik Gelişim Programı”

Geleceğin liderleri Panasonic Electric Works Türkiye’den “Liderlik Gelişim Programı”
0
110

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

İnsan kaynakları ve iç irtibat uygulamaları konusunda fark yaratan uygulamalara imza atan Panasonic Electric Works Türkiye, şirkette liderlik konumunda bulunan tüm çalışanların katılacağı “Liderlik Gelişim Programı”nı düzenlediği lansman aktifliği ile tanıttı. Aktiflikte konuşan Şirket Lideri Kazuhiro Takeuji, Panasonic’in temel iş ideolojisi ve prensipleri ile hareket eden örnek yöneticiler yetiştirmek ismine çok kıymetli bir adım attıklarını söyledi.

Panasonic Electric Works Türkiye, şirkette önder durumda yer alan çalışanları için “Liderlik Gelişim Programı”nı hayata geçirdi. Program için düzenlenen lansman etkinliğinde Şirket Lideri Kazuhiro Takeuji’nin yanı sıra İdare Heyeti Üyesi & Lider Yardımcıları Azim Tuncinar ve Orhan Ünal ile İK ve Kurumsal Gelişim Genel Müdürü Kenan Soral’ın da ortalarında bulunduğu yaklaşık 150 şirket önderi yer aldı.

‘Üründen Evvel İnsan’ ideolojisi ve ‘Kolektif Akıl’ yaklaşımı

Programın açılışını gerçekleştiren Şirket Lideri Kazuhiro Takeuji, “Liderliğin, sizler için gerek tertibi canlandırma gerekse takımınızın motivasyonunu yükseltme üzere hususlarda olmazsa olmaz bir vasıf olduğuna inanıyorum. Şirketimizde liderlik yapan bizlerin en kıymetli vazifesi, Panasonic’in temel iş ideolojisini ve unsurlarını hayata geçirmek noktasında örnek yöneticiler olmak. Bu doğrultuda prensip edindiğimiz ‘Üründen Evvel İnsan’ ideolojisi ve ‘Kolektif Akıl’ yaklaşımı ile şirketimizi çok daha uygun bir noktaya taşımayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Şirketin İK ve Kurumsal İrtibat Davranış Modeli ile Manifestosunu paylaşan Panasonic Electric Works Türkiye İK ve Kurumsal İrtibat Genel Müdürü Kenan Soral ise, “İçinde bulunduğumuz çağın bir yansıması olarak yaşadığımız büyük dönüşüm, şahsî bilgeliklerini inşa ederek değişimin öncüsü olan başkanların kıymetini hiç olmadığı kadar artırdı. Panasonic ailesinde liderlik yapan bizlerin de çalışanların optimistlik hislerini ve coşkularını artıran, herkesin bir modülü olmaktan memnuniyet duyacağı gururlu seyahatimize rehberlik etmesi beklenmekte. Bu eğitim programının şirketimize ve başkanlarımıza değerli katkılar sunacağına ve paha katacağına inanıyorum” dedi.

Programın ikinci kısmında konuşan Prof. Dr. Erdoğan Koç ve Öğretim Üyesi Dr. Umut Eroğlu, Liderlik Gelişi Programı hakkında kapsamlı bilgilendirmeleri yaptı. Akabinde sahne alan “Kendi Tarzını Yarat” kitabıyla tanınan Rüzgar Mira Okan da “Kişisel Marka ve İmaj Yönetimi” mevzuları hakkında kıymetli açıklamalarda bulundu. Aktiflik, Dr. Erdal Küçükyalçın tarafından gerçekleştirilen “Beş Çember ve Özgünlüğe Giden Yol Konuşması” temalı sunum ile son buldu.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

858,515Konular
981,003Mesajlar
30,814Kullanıcılar
rıfkı0317Son üye
Üst Alt