Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Geleceğin NFL Yıldız Adayı 14 Yaşındaki Tyre Sampson Lunaparkta Korkunç Şekilde Yaşamını Yitirdi

Geleceğin NFL Yıldız Adayı 14 Yaşındaki Tyre Sampson Lunaparkta Korkunç Şekilde Yaşamını Yitirdi

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-4ae85935f0e168b73b397e09ca1e8969922ae2a0.jpg

Geleceğin NFL yıldızı olarak gösterilen 14 yaşındaki Tyre Sampson, herkesi yasa boğan bir yanılgının sonucunda ömrünü yitirdi. ICON Park Cümbüş Merkezi'nde arkadaşlarıyla birlikte eğlenen Tyre Sampson, dünyanın en yüksek (131 metre) iniş kulesindeki mekikten yaşama gözlerini yumdu...

14 yaşındaki Tyre Sampson’ın lunaparkta geçirdiği dehşetli kazada hayatını kaybetti.

Gelecekte NCAA'dan teklif almasına kesin gözüyle bakılan Tyre Sampson'ın lakabı 'Mütevazı dev'di.

Sporcunun babası Yarnell Sampson, “Oğlumun düşüş görüntüsünü gördüm ve buna inanamıyorum. Hayatım durdu” tabirlerini kullandı.

Arkadaşlarıyla birlikte gittikleri lunaparkta Tyre Sampson, dünyanın en yüksek (131 metre) iniş kulesindeki mekiğe bindi.

Yerden 131 metre yükseğe çıkan mekik, 120 kilometre süratle aşağıya doğu inerken Tyre Sampson düşerek hayatını yitirdi...

Genç atletin hayatını yitirmesi ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

*(Görüntüler rahatsız edici olabilir.) Tyre Sampson'un lunaparktaki son anları kaydedilmişti...

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt